Hyundai Tucson şuan en mantıklı tercihler arasında. Buna eşlik eden Nissan Qashqai var.
Aynen İş Yerindeki Patronda İstiyor Tucson Ama Mersinde 2.6 Milyon İstiyorlar Sıfırı İstanbul Felan 3 Milyon Üstü
JAECOO 7 olabilir.
tıggo 8 pro max ve arkadaşın dediği gibi tucson önerebilirim
SW olur dersen yeni passat. 320i G20.
Austral bakabilirsin.
peugeot 408
içi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bence
Tiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güçcücük la o
Doğrudur hocam ben şey gibi düşündüm bizde 508 var sedan dışardan coupe formu gibi gözüküyo ama içiyle dışının alakası yok baya rahat arkası sadece coupe formuna benzediği için biraz karanlık gibi oluyo arkası ondan yola çıkarak 408 dedim. şuan almak istediğim arabalardan biri 408 çok güzel araba
valla daha yeni inceleme videosu ızledım 1.85 lik adamların kafası neredeyse tavana değicek ve arka kısmıda aynı şekılde tavan çok alcak kalıyor güzel ama 5 kkişiye gitmez
onların suvları vardı galıba 5008 di onlar belki olabilir ama fiyatı 2.7 milyon falan herhalde
bahsettıgım arac bu pahalı ama gecen mahhallede park halınde gordum ıcı falan geyet güzel uzunda bir arac direk dikkattımı cekmıştı ne bu diye gidip baktım
kampanyaya falan rastgelirseniz tayron. onun dışında c5 aircross, tiguan, karoq/kodiaq ds7 (dizel). tucson yakışıklı araba falanda bilmiyorum iç mekan bana çok ucuz görünüyor. sizin göz zevkinize uyuyorsa düşünebilirsiniz ve yakıt tüketimi derdiniz yoksa 1.6 tgdi öneririm. ayrıca cupra ateca/formentor ilginizi çekebilir.
Peugeot 5008 3008 kronik beyin sorunu var alınmaz. Austral şuan için en iyisi daha iyi bir seçenek yok
Formentor da küçük bir araç bakma fotoda öyle büyük duruyor terramar çok iyi.
Ds7 de bakabilirsin bayağı bir premium
terramar bende düşündüm fakat bütçeyi aşıyor o yüzden yazmadım.
şundan aynı model gt paket müdürde var arac 250 binde bir sorun yasadıgını soylememişti kendisi biz alıcaktık bize gitmez diyip vazgectık birde km çok tu
Benim tavsiyem alırken markaya da önem verin. O kadar para veriyorsunuz hyundai almayın mesela örnek olarak![]()
Çoğu kişide beyin yanma sorunu var yani bir iki kişide olmayınca olmaz demek yanlış austral ds7 ikisinden birini alırdım ben piyasasi çok istersem austral uzun yıl binceksem ds7.
bizzat 5008 1.5 bluehdi gt kullanıyorum 5 kişilik bir aile için aynı motor şanzımanı bulunduran ds7 yi öneririm. araç almadan önce chery dir vs asla önermem kesinlikle ds7 öneririm.
Santafe modeli çok iyi de para yetmez. Ds7 veya austral şuan için en iyi seçenek
2mikyona ds7 den iyi görünen araç yok zaten 5 kişilik
DS ilk defa gördüm gayet güzel ve heybetli duruyor
süper bir araç gerçekten , 7 kişilik araç aramasam kaçırmazdım . aklım hala 1.6 puretech 225 lik olanında.
Sağlam kendini kanıtlamış bir araç
Evet size santafe falan lazım ozaman![]()
Austral güzel araç
ds7 nin yanında austral bir hiç bence![]()
keşke alabilsem , gerçi onun yerine de sorento bakarım muhtemelen okadar param olsa da 5008 yetiyor şuan.
Subaru forester nasıl sizce?
Rav4 de düşünebilirsiniz. Aileniz için gerekli genişliği konforu vs sağlar.
2.5 motor sebebiyle yüksek mtv haricinde neredeyse hiçbir problem yaşamazsınız araçla. Hybrid olması sebebiyle yakıt tüketimi de benzer sınıftaki araçlara göre oldukça düşüktür.
Örnek ilan :
CUPRA SUV
tiggo 8 neden eklemedin bilmiyomda aralarından cupra güzel duruyords7-austral-rav4-cupra suv? son seçime kalanlar
ds7-austral-rav4-cupra suv? son seçime kalanlar bunlar, sizce hangisi dostlarım?
ds7ds7-austral-rav4-cupra suv? son seçime kalanlar bunlar, sizce hangisi dostlarım?
Australi direk eleyin derim aralarında en sırıtan o birde şahsi fikrimdir benim okdar param olsa renoya baymamds7-austral-rav4-cupra suv? son seçime kalanlar
ds7-austral-rav4-cupra suv? son seçime kalanlar bunlar, sizce hangisi dostlarım?
chery alınmaz.tiggo 8 neden eklemedin bilmiyomda aralarından cupra güzel duruyor
Hocam ben neden alınmayacağını sorabilir miyim acaba ?chery alınmaz.
bunlar motor seçenekleri. bluehdi dizel. diğerleri benzin. 1.2 puretech sorunlu bir motor 1.6 puretech hakkında pek bir bilgim yok. hızlı gitsin istiyorsanız puretech. 1.6 hybrid hakkında internette çeşitli sorunlar belirtilmiş. uçma kaçma fikriniz yoksa dizel candır. kısacası 1.5 öneririm.Alıntıyı görüntüle
hangi paket hocam?
peki hocam ds9 sedan mı yoksa ds7 mi, sedan da aşırı hoşuma gittibunlar motor seçenekleri. bluehdi dizel. diğerleri benzin. 1.2 puretech sorunlu bir motor 1.6 puretech hakkında pek bir bilgim yok. hızlı gitsin istiyorsanız puretech. 1.6 hybrid hakkında internette çeşitli sorunlar belirtilmiş. uçma kaçma fikriniz yoksa dizel candır. kısacası 1.5 öneririm.