! R Ø X Y И
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
EvetDriver yüklü mü?
malesef olmadıLaptopun tam modelini yazar mısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu bir dener misin.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıda ki olmazsa bunu dene.
Alıntıyı görüntüle
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns
hocam işiniz zor laptop kablosuz ağlarındaki sorunlar imkansız gibi ama yardımcı olmaya çalışırım öncelikle realtek driverimi indirdiniz yoksa başka bir drivermiAğları görmesine rağmen bağlanmıyo ekteki gibi hata veriyor.Victusu olan başka bir arkadaşımla görüştüm aynı problem onda da oluyormuş.Yardım lütfen çalışmalarım var internetsiz yapamıyorum.
(Kablolu bağlanıyor)
(Vpn ve türevi yok)
Bu sorun ne zamandır var? Aldığınızdan beri ise modemin fişini çekip yarım saat bekleyin sonra takın bağlanmazsa servise gidecek.Ağları görmesine rağmen bağlanmıyo ekteki gibi hata veriyor.Victusu olan başka bir arkadaşımla görüştüm aynı problem onda da oluyormuş.Yardım lütfen çalışmalarım var internetsiz yapamıyorum.
(Kablolu bağlanıyor)
(Vpn ve türevi yok)
Hayır 2 senedir böyle bi problem yok ilk kez oluyor. Format dışında bir çözüm yok mu internet olmadığı için yedekleme yapamıyorum harici diske aktaramayacağım kadar çok dosya varBu sorun ne zamandır var? Aldığınızdan beri ise modemin fişini çekip yarım saat bekleyin sonra takın bağlanmazsa servise gidecek.
Yeni çıkan bir sorun ise format atın yeniden windows 11 yuklemesi yapın.
hocam işiniz zor laptop kablosuz ağlarındaki sorunlar imkansız gibi ama yardımcı olmaya çalışırım öncelikle realtek driverimi indirdiniz yoksa başka bir drivermi
realteke çift tıklayın ve driver tarihini atınHayır 2 senedir böyle bi problem yok ilk kez oluyor. Format dışında bir çözüm yok mu internet olmadığı için yedekleme yapamıyorum harici diske aktaramayacağım kadar çok dosya var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
realteke çift tıklayın ve driver tarihini atın
Güç yönetimi nerededirGüç yönetiminde; güç kazancında işaret varsa kaldırıp yeniden başlatın.