! R Ø X Y И
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşe yaramadı maalesefResimde sağ üst köşede yazıyor.
İşe yaramadı maalesefResimde sağ üst köşede yazıyor.
Hayır yokKablosuz bağdaştırıcı ayarı yok mu güç seçeneklerinde?
Kablolu bağlantı kullanarak aşağıdaki sayfadaki driverı indirip kurun. Herşeyi olumlu onaylayın. Üstüne yazsın. Sıfırlasın...Ağları görmesine rağmen bağlanmıyo ekteki gibi hata veriyor.Victusu olan başka bir arkadaşımla görüştüm aynı problem onda da oluyormuş.Yardım lütfen çalışmalarım var internetsiz yapamıyorum.
(Kablolu bağlanıyor)
(Vpn ve türevi yok)
Modeminizin modeli nedir?
Bant ayarında bir yanlışlık yok kontrol ettim.Sürümde de problem göremedim.Alıntıyı görüntüle
Gelişmiş sekmesinde; band ve wireless modunu yanlış seçtiyseniz, bağlanmıyor olabilir.
2.4 veya 5ghz, hangisi üzerinden bağlanıyorsanız, wireless mode ve band ayarını ona uygun yapmanız lazım.
Modelin kendi sayfasından, kullandığınız win ile uyumlu sürümü yükleyin, win11 için farklı sürüm seçenekleri olabilir.
Aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işareti yok.
Ya yanlış driver ya da ayarlarda hata yapıyorsunuz.
Kablolu bağlantı kullanarak aşağıdaki sayfadaki driverı indirip kurun. Herşeyi olumlu onaylayın. Üstüne yazsın. Sıfırlasın...
Sürücüler otomatik yüklensin.
![]()
Intel® Wireless Wi-Fi Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.170.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapterswww.intel.com
Problem çıktığında aynı işlemi tekrarlayın. Sonra Dism++ indirin. Bir klasöre çıkartın. Dism++x64.exe yi çalıştırın.
Resimdeki temizle sekmesini herşeye tık koyarak çalıştırın.
![]()
Download Dism++ - MajorGeeks
DISM++ is a utility for advanced users to clean, slim, backup, update, or recover your Windows operating system.www.majorgeeks.com
![]()
Download Dism++ 10.1.1002.2 / 10.1.1002.1
DISM++ is a utility for advanced users to clean, slim, backup, update, or recover your Windows operating system.www.majorgeeks.com
Alıntıyı görüntüle