gbt kontrol etmişlerOkuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
Okuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
Hocam %5 aşmışım sınırı 200tl yazmışlarKoşarak mı yürüdün? Hız sınırını aşarsa sizi çevirebiliyor. E devlett'ten ceza var mı kontrol ediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dermişim. Sicilini kontrol etmiş olabilir
Elim yüzüm düzgünse gbt ne alaka eli yüzü düzgün olmayana yapsınlarElin yüzün düzgün bir öğrenciysen kimlik sorup GBT'ye sokmaları normal.
burası TR ben suçlu olup ceza verilenden çok sebepsiz yere ceza verileni gördüm !Hocam %5 aşmışım sınırı 200tl yazmışlar
Elim yüzüm düzgünse gbt ne alaka eli yüzü düzgün olmayana yapsınlar
ne alaka la bebek yüzlü ne katiller var.Hocam %5 aşmışım sınırı 200tl yazmışlar
orası öyle de hocam sadece tipe bakacaksak çok sıkıntı neyse sonuca bakalım bana kimse bir şey demedi kimliğimi geri verdiler gidebilirsin dediler ama o an bi garipsedim ilk kez oldune alaka la bebek yüzlü ne katiller var.
Gbt bakmış normal takmana gerek yok kafaya takılacak bir şey değilOkuldan çıktım okul çıkışı hep polis oluyor bugün kalabalık değildi polisler de oturmuştular ben de önlerinden geçiyodum bi anda beni çevirdiler kimlik sordular tabletten bi şeyler yaptı bu ne
sana iyi niyetli denk gelmis bizim arkadasa 3200 yazdilar neymis isiklarda herkesten once gecmis (!) saka bir yana oylesine bakmislardir.Hocam %5 aşmışım sınırı 200tl yazmışlar