Neler Yeni

Parliament Aqua Blue Veya Aqua Slims Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Parliament aquanın kendisi veya slimsi nasıl?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,553
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,553
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
O sigara nasıl bilmiyorum ama bırakmak harika bir duygu. 10 sene oldu bırakalı ve her açıdan mutluyum. Bir defa hangi sigarayı içsem diye derim yok (burada sana tatlı bir gönderme yaptım:)) Param cebimde kalıyor ve sağlımda şükürler olsun ki sigara içtiğim dönemlere nazaran harika. Nefes alma ve koku ve inanmazsınız ama tat alma duyularım 10x arttı. Ayrıca ağızım artık sigara yüzünden kötü kokmuyor. Elbiselerim falan sigara kokmuyor. Mekanlara dışarda oturalım da sigara içelim takıntımda yok. Bence siz yeni bir konu açın, Parlement slim mi yoksa bırakmak mı diye :hoba:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sigara nasıl bilmiyorum ama bırakmak harika bir duygu. 10 sene oldu bırakalı ve her açıdan mutluyum. Bir defa hangi sigarayı içsem diye derim yok (burada sana tatlı bir gönderme yaptım:)) Param cebimde kalıyor ve sağlımda şükürler olsun ki sigara içtiğim dönemlere nazaran harika. Nefes alma ve koku ve inanmazsınız ama tat alma duyularım 10x arttı. Ayrıca ağızım artık sigara yüzünden kötü kokmuyor. Elbiselerim falan sigara kokmuyor. Mekanlara dışarda oturalım da sigara içelim takıntımda yok. Bence siz yeni bir konu açın. Parlement slim mi yoksa bırakmak mı diye :hoba:
2 günde 1 içiyorum kendimi sınırlandırıyorum bana 2 günde 1 yetiyor 2 dal uzun parliament içiyorum doyuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Top Bottom