Neler Yeni

Parliament Aqua Blue Veya Aqua Slims Nasıl?

O sigara nasıl bilmiyorum ama bırakmak harika bir duygu. 10 sene oldu bırakalı ve her açıdan mutluyum. Bir defa hangi sigarayı içsem diye derim yok (burada sana tatlı bir gönderme yaptım:)) Param cebimde kalıyor ve sağlımda şükürler olsun ki sigara içtiğim dönemlere nazaran harika. Nefes alma ve koku ve inanmazsınız ama tat alma duyularım 10x arttı. Ayrıca ağızım artık sigara yüzünden kötü kokmuyor. Elbiselerim falan sigara kokmuyor. Mekanlara dışarda oturalım da sigara içelim takıntımda yok. Bence siz yeni bir konu açın, Parlement slim mi yoksa bırakmak mı diye :hoba:

O sigara nasıl bilmiyorum ama bırakmak harika bir duygu. 10 sene oldu bırakalı ve her açıdan mutluyum. Bir defa hangi sigarayı içsem diye derim yok (burada sana tatlı bir gönderme yaptım:)) Param cebimde kalıyor ve sağlımda şükürler olsun ki sigara içtiğim dönemlere nazaran harika. Nefes alma ve koku ve inanmazsınız ama tat alma duyularım 10x arttı. Ayrıca ağızım artık sigara yüzünden kötü kokmuyor. Elbiselerim falan sigara kokmuyor. Mekanlara dışarda oturalım da sigara içelim takıntımda yok. Bence siz yeni bir konu açın. Parlement slim mi yoksa bırakmak mı diye :hoba:
2 günde 1 içiyorum kendimi sınırlandırıyorum bana 2 günde 1 yetiyor 2 dal uzun parliament içiyorum doyuyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,598
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri