TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

%6 mesajı gelmez zaten. 30 dakika içinde Wincredit sayfasına girseydiniz %6 ekstra jetonu görmüş olurdunuz.
Girdim ama yoktu, onun yerine şöyle bir mesaj vardı 'bu siparişi verdiğinizde %100 Kredi kazanacaksınız." bilmiyorum sistemi mi değiştiriyorlar diye düşünüyorum.

Bir ara sorulmuştu 500 Gan lık Type-C cogaltici aldığım ve memnun olduğum ürünün linkini aşağıya bırakıyorum tekrar stoğa girmiş, almak isteyene tavsiye ederim..

https://share.temu.com/f5ORXkDBfXA

Girdim ama yoktu, onun yerine şöyle bir mesaj vardı 'bu siparişi verdiğinizde %100 Kredi kazanacaksınız." bilmiyorum sistemi mi değiştiriyorlar diye düşünüyorum.
O farklı bir kampanya olması lazım. Ben 2 gün önce verdim. Bende olmuştu.

Bana hala 600tl teklif ediyor :D

Yeni kankamla tanışın. Adı Podrick

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Soldakinin link gelirmi

Ben şundan bir tane araç icin aldim ama klavye icin pekte uygun değil sanki

Son düzenleme:
Hangisinden? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka hesaplarınızdan da kontrol ettiniz mi, atıl durumda olan ve belli süredir giriş yapmadığınız hesaplarınız var ise bi bakın, belki onlardan birisine tanımlanmış olabilir..

Temu us ta efsane ürünler var, bizim tr çok kötü
en önemli etken yurtdışı sınırı birde kötüye kullanan elemanlar var burdada varlar adamlar zaten herseyı yapıyor bizim bazı kendini bilmezler aldığıı ürün sağlam olsa bile geri iade etmeden ücreti geri alıyordu ne yazıkkı bazı insanlar kendi ayaklarına sıkmayı seviyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada arac içine ayak kısımlarına usb ile sarj olabilen aydınlatma alan varmı umarım anlatabilmişimdir ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,291
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri