KingDeViL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 892
Şundan alsam mı acaba bilemedim. Bayadır takipteyim. Artık pahalı versiyonu da alınabiliyor.
O ne aceba%6 iade olayı devam ediyor bilginize, ben yine yaptım bugün verdi
yok evet böyle yapacaksınŞimdi bu %6 yönteminde diyelim almak istediğimiz ürün 1200 lira, sepete onu ve atıyorum 510 liralık ürün ekliyoruz. Sonra 510 liralık ürün veya ürünlerin siparişini verip iptal ediyoruz. Ondan sonra da 10 dk içinde 1010 liralık ürünün siparişini veriyoruz. Doğru mu anlamışım ve dikkat etmek gereken herhangi başka bir şey var mı?
DoğrudurŞimdi bu %6 yönteminde diyelim almak istediğimiz ürün 1200 lira, sepete onu ve atıyorum 510 liralık ürün ekliyoruz. Sonra 510 liralık ürün veya ürünlerin siparişini verip iptal ediyoruz. Ondan sonra da 10 dk içinde 1010 liralık ürünün siparişini veriyoruz. Doğru mu anlamışım ve dikkat etmek gereken herhangi başka bir şey var mı?
Ben bunu söyle yapmaya çalıştım ama olmadı : wincredit 60coin istiyordu ben 1000 liralık siparişi verdim 0.01 kaldı bir sipariş daha gerekli dedi. %6 iade için siparişi iptal ettim yarım saat %6 mesajını bekledim ama gelmedi bildirim falan. Şimdi de wincredit sayfasında siparişi iptal ettiğiniz için bu kampanyadan yararlanamazsiniz diyor. Nerede yanlış yaptım acaba?Şimdi bu %6 yönteminde diyelim almak istediğimiz ürün 1200 lira, sepete onu ve atıyorum 510 liralık ürün ekliyoruz. Sonra 510 liralık ürün veya ürünlerin siparişini verip iptal ediyoruz. Ondan sonra da 10 dk içinde 1010 liralık ürünün siparişini veriyoruz. Doğru mu anlamışım ve dikkat etmek gereken herhangi başka bir şey var mı?
%6 mesajı gelmez zaten. 30 dakika içinde Wincredit sayfasına girseydiniz %6 ekstra jetonu görmüş olurdunuz.Ben bunu söyle yapmaya çalıştım ama olmadı : wincredit 60coin istiyordu ben 1000 liralık siparişi verdim 0.01 kaldı bir sipariş daha gerekli dedi. %6 iade için siparişi iptal ettim yarım saat %6 mesajını bekledim ama gelmedi bildirim falan. Şimdi de wincredit sayfasında siparişi iptal ettiğiniz için bu kampanyadan yararlanamazsiniz diyor. Nerede yanlış yaptım acaba?