❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

whatsapp sınırsız değil dimi
Screenshot_1.png

beyler yks ye kadar herhangi bir internet veya paket ihtiyacım yok, acaba şimdiden alıp 2 ay boyunca boşuna ödemek ne kadar mantıklı? ünide ihtiyacım olacak ve o zaman bu kadar iyi fiyatlar bulabileceğimden şüpheliyim. 366 tl olan paketten bahsediyorum bu arada.

beyler yks ye kadar herhangi bir internet veya paket ihtiyacım yok, acaba şimdiden alıp 2 ay boyunca boşuna ödemek ne kadar mantıklı? ünide ihtiyacım olacak ve o zaman bu kadar iyi fiyatlar bulabileceğimden şüpheliyim. 366 tl olan paketten bahsediyorum bu arada.
Al geç hayatta bulamazsın bu paraya bi daha

Al geç hayatta bulamazsın bu paraya bi daha
hocam bu arada bu 366 lık olan pakette ki sınırsız sosyal medyaya hengi uygulamalar dahil?ben hiçbiryerde bilgi bulamadım.

hocam bu arada bu 366 lık olan pakette ki sınırsız sosyal medyaya hengi uygulamalar dahil?ben hiçbiryerde bilgi bulamadım.
Dostum bu kampanya Türk Telekom kampanyası Türk Telekom'dan başka kim bilgi verebilir ki bu konuda Türk Telekom'un sitesine girip kampanya bilgilerine tıklasan görürsün hangi uygulamalar dahil diye bak gözüküyor burada adamlar bu uygulamalardan tıkladığın reklamlar başka siteye yönlendirdiğinde sınırsız internet buna dahil değildir bile yazmışlar her detayı yazmışlar

Screenshot_2.png

Dostum bu kampanya Türk Telekom kampanyası Türk Telekom'dan başka kim bilgi verebilir ki bu konuda Türk Telekom'un sitesine girip kampanya bilgilerine tıklasan görürsün hangi uygulamalar dahil diye bak gözüküyor burada adamlar bu uygulamalardan tıkladığın reklamlar başka siteye yönlendirdiğinde sınırsız internet buna dahil değildir bile yazmışlar her detayı yazmışlar

Alıntıyı görüntüle
hocam alta baktığımda görememiştim bende şimdi buldum. teşekkürler. umarım vodafone gibi youtube yi sadece 720p izlememizi sınırlamamışlardır.

hocam alta baktığımda görememiştim bende şimdi buldum. teşekkürler. umarım vodafone gibi youtube yi sadece 720p izlememizi sınırlamamışlardır.
Öyle sınırlama mı var?

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
40 gb sosyal medya paketsiz tarifeye 540 ödüyorum yatacak yeri olmayan firmadır.

tt den bimcelle geçip tekrar tt ye geçilebiliyor mu ? 15 gun taahhutum kaldı öyle yapmayı düşünüyorum.

ttye şubede geçtim sms için onay verin dediler eve geldim onay yazıyorum verilmiyor siz nasıl yaptınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri