🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Buda guzel duruyor

Buda guzel duruyor
Atip atıp durmayın batcam he wkwkskks

O sadece gizemli kutularda yariyodu glb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet öyle oldu maalesef dmden iletebilirim 1 tane yazarsan
Ben 25 e 10 kodunu bulamıyorum bu maile kod olarak gelmiyor mu

Atip atıp durmayın batcam he wkwkskks
1500e bedavada ben silver renk aleminyum kasa gelene kadar almiyorum hocam boyle motive oluyorum evde 2 siyah aleminyum 1 beyaz aula var gereksiz yere almamaya mouse ve kulaklik almaya karar verdim zaten sizle konusmustuk belki zh870 aklimi karirsitir

1500e bedavada ben silver renk aleminyum kasa gelene kadar almiyorum hocam boyle motive oluyorum evde 2 siyah aleminyum 1 beyaz aula var gereksiz yere almamaya mouse ve kulaklik almaya karar verdim zaten sizle konusmustuk belki zh870 aklimi karirsitir
:D bakalım valla abartmaya gerek yok ev klavye doldu (aslında benim kulaklığı kesmem lazım 15. Oldu ):D

Bosverin hocam

Gümrükten fln gecmezmis te sjajwmsjsm şaka gibiler

Ya tamam reis klavye + bilek desteği + mousepad+ 190 switch + stabilzer seti
2400 TL ye alamadigin için sallama gerek yok
çok ucuzmuş hemen almaliyim tüh

çok ucuzmuş hemen almaliyim tüh
Tub ya ürün.de kalmadı
Arkadaşım almış 24 dolarlık bir klavye, çocuğa bu kadar vergi çıkarmışlar. Nerde o %800 vergi çıkmıyor diyen arkadaş😂. Gerçi arkadaşta değişik bana sorsa söylerdim habersiz almış. Firmaya yazmışlar hatta firma sistemsel bi karışıklık oldu falan demiş. Demek ki herkesin işi nasip birilerine çıkıyor birilerine çıkmıyor.

Ekler

• Screenshot_20250419_110435_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250419_110435_Samsung Internet.jpg
    132 KB · Hit: 68
  • Screenshot_20250419_110755_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250419_110755_Samsung Internet.jpg
    126.3 KB · Hit: 69
Arkadaşım almış 24 dolarlık bir klavye, çocuğa bu kadar vergi çıkarmışlar. Nerde o %800 vergi çıkmıyor diyen arkadaş😂. Gerçi arkadaşta değişik bana sorsa söylerdim habersiz almış. Firmaya yazmışlar hatta firma sistemsel bi karışıklık oldu falan demiş. Demek ki herkesin işi nasip birilerine çıkıyor birilerine çıkmıyor.
O biraz şans. Vergi de maşallah kaçtan hesaplamişlar

Son düzenleme:
O biraz şans vergi de maşallah kaçtan hesaplamişlar
Kanka gümrük sunum dışında sadece vergi tek başına 686TL çıkmış. Firmaya söylemiş firmada demiş ki zaten biz ödeme esnasında vergi dahil değildir diye belirtiyoruz, siteden baktım harbiden belirtmişler :D . Haklılar yani bir şey diyemeyiz adamlara. İnşallah başkalarının başına gelmez heves edip almış çok ufak çocuklar vardı. Ama firmanın böyle bir ufak yanlışlığı 800 liraya patlıyor onu öğrenmiş olduk. Üste atığım pt ekranında zaten yurtdışı iade ücreti de yazıyor iade edince ücret alınmıyor diyen arkadaşlarda vardı onuda söylemiş olayım çocuk şimdi iade etse eksik yatırılacak.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-19 113026.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-19 113026.png
    9.4 KB · Hit: 51
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095