🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şunu niye yazıp duruyorsunuz kral. İnsanlar bilmiyor mu sence çıkma ihtimalinin olduğunu? %90 Araso kargoya teslim ediliyor o yüzden bir problem olmuyor. Şöyle şeyler yazmak için girmeyin konulara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de 15. sayfada yazmışsın zaten olumsuz şeyler. Canın mı sıkıldı da gelip tekrar yazıyorsun bir de koyduğu emojiye bak :D :D
sürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeş

Ne anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.

Ne anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.
He bu arada şu ana kadar kimseye de vergi çıkmadı köşende ağlayabilirsin :ROFLMAO:

He bu arada şu ana kadar kimseye de vergi çıkmadı köşende ağlayabilirsin :ROFLMAO:
Bosverin hocam

Gümrükten fln gecmezmis te sjajwmsjsm şaka gibiler

Ya tamam reis klavye + bilek desteği + mousepad+ 190 switch + stabilzer seti
2400 TL ye alamadigin için sallama gerek yok

Son düzenleme:
Benim verildi çoktan da bakalım nolcak
This shipment is on its way.
Benim kargogalar yola çıkmış switch ve keycaps almadım onları bi ara temudan hallederim :D 25'e 10 varken switch alasım da var

Ulan ilk sipariş veren benim nasıl kargoya verilmiyor ua

This shipment is on its way.
Benim kargogalar yola çıkmış switch ve keycaps almadım onları bi ara temudan hallederim :D 25'e 10 varken switch alasım da var
Ne almıştın sen

Ulan ilk sipariş veren benim nasıl kargoya verilmiyor ua

Ne almıştın sen
Mystery Box D
VTER ATO87 HE Series White(Side-printed)

referans kodu sanırım artık 50 ye 10 usd olarak güncellenmıs.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri