alinmiyoabi
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dm yaz kod atıyım hocam25/10 kodu nasıl alıyoruz konudaki şekilde yaptım gelmedi fransadan arkim gelcek baya bi sipariş vercem
Dm yaz kod atıyım hocam25/10 kodu nasıl alıyoruz konudaki şekilde yaptım gelmedi fransadan arkim gelcek baya bi sipariş vercem
sürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeşŞunu niye yazıp duruyorsunuz kral. İnsanlar bilmiyor mu sence çıkma ihtimalinin olduğunu? %90 Araso kargoya teslim ediliyor o yüzden bir problem olmuyor. Şöyle şeyler yazmak için girmeyin konulara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de 15. sayfada yazmışsın zaten olumsuz şeyler. Canın mı sıkıldı da gelip tekrar yazıyorsun bir de koyduğu emojiye bak![]()
![]()
Böyle bir hakkın yok abuk subuk konusamazsin kıskanma lasürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeş
Ne anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.sürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeş
He bu arada şu ana kadar kimseye de vergi çıkmadı köşende ağlayabilirsinNe anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.
Bosverin hocamNe anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.
He bu arada şu ana kadar kimseye de vergi çıkmadı köşende ağlayabilirsin![]()
Gümrükten fln gecmezmis te sjajwmsjsm şaka gibilerNe anlatıyorsun bilader forumda öyle bir kural mı var da yazıp duruyorsun? Konu zaten tartışmak için. Konu dışı bir şey yazmadıktan sonra isteyen istediğini yazma hakkına sahip. Konuda yanlış bir şey yazan tek kişi sensin. Üzerine de malum emojiyi koyuyorsun.
He bu arada şu ana kadar kimseye de vergi çıkmadı köşende ağlayabilirsin![]()
Ya tamam reis klavye + bilek desteği + mousepad+ 190 switch + stabilzer setisürekli konuyu öne cikarip durursaniz yazarım kardeş
Benim verildi çoktan da bakalım nolcakGeçecek ya daha kargoya verilmedi epomaker delircem ya
This shipment is on its way.Benim verildi çoktan da bakalım nolcak
Ne almıştın senThis shipment is on its way.
Benim kargogalar yola çıkmış switch ve keycaps almadım onları bi ara temudan hallederim25'e 10 varken switch alasım da var
Mystery Box DUlan ilk sipariş veren benim nasıl kargoya verilmiyor ua
Ne almıştın sen
Doğru hatırladım 10 kişiyle yazisinca unuttum valla ulan benim shadow x gelmicek gibi verilmiyor kargoya 3 siparişten biri verildi tekMystery Box D
VTER ATO87 HE Series White(Side-printed)
NABI kodu var denesene bireferans kodu sanırım artık 50 ye 10 usd olarak güncellenmıs.
Sağol hocam nabı yazınca oldu.NABI kodu var denesene bi