Toplama pc tavsiye!!

bu anakart nasıl hocam bı tık daha pahalı oluyo ama daha iyi diyorlar
bu modelde iyi fakat alıcak iseniz
buradaki satıcıdan alın daha ucuz

bu modelde iyi fakat alıcak iseniz
buradaki satıcıdan alın daha ucuz
sağolunj hocam birde n11 den alınca garanti durumunda asusamı yoluuyorum yoksa satıcıyla iletişime mi geçiyorum bu konularda bilgisizim bundan dlayı vatan teknosa gibi yerlerden alıyorum garanti olsun diye bilgilendirirmisiniz

sağolunj hocam birde n11 den alınca garanti durumunda asusamı yoluuyorum yoksa satıcıyla iletişime mi geçiyorum bu konularda bilgisizim bundan dlayı vatan teknosa gibi yerlerden alıyorum garanti olsun diye bilgilendirirmisiniz
ikisinden birine gönderin bir birlerine bağlılar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fakat tekrar söylüyorum akşam gibi daha fazla kişi görür benden bilgili arkadaşlar daha iyi sistem çıkarabilir

fakat tekrar söylüyorum akşam gibi daha fazla kişi görür benden bilgili arkadaşlar daha iyi sistem çıkarabilir
peki maılmı atıyoruz yoksa musterı hızmetlerı falan mı oluyor garantı surecınde ıletısım ıcın

zaten daha almayacağım arastırıyorum suanlık

peki maılmı atıyoruz yoksa musterı hızmetlerı falan mı oluyor garantı surecınde ıletısım ıcın
Garantinin üzerinde yazar o bilgiler genellikle kargo firması gelir kapıdan alır sonra gideceği yere bırakır gerisi onları ilgilendiriyor size beklemek düşüyor

SİSTEM
AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek 36MB Önbellek Soket AM4 İşlemci
XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT Ultra RX-675XYLUDP 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
ASUS Prıme B550m-a Wıfı Iı Amd B550 Am4 Ddr4 4866 Hdmı Dvı Vga Çift M2 Usb3.2 Ax Wifi ANAKART
Kingston fury beast RGB 8 GB 3600 MHZ DDR 4 CL 17 RAM
Samsung NVMe 980 PRO SSD 1 TB - 7.000MB/ SN okuma - 5.100 MN/SN yazma
Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 480GB 555/540MB/s 2.5″ SATA3 SSD Harddisk
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB MLW-D24M-A18PC-R2 240mm (2x120m) RGB Fan İşlemci Sıvı Soğutucu
GamePower WARCRY ATX 6*ARGB Sessiz Fan 650W 80+ Bronz Dahili PSU`lu Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa
GamePower Intense X20 27″ 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili)
GamePower Air Turbine RGB 3*12CM Fan x 9

Sistemimi 2022 yazında topladım gayet memnunum fakat RUST oyununda FPS im düşmeye başladı diğer oyunlarda gayet iyi . Sizden ricam bu sistemi yükseltmek için ne yapmalıyım pc den fazla anlamıyorum veya bunu satsam ne kadar eder üstüne koyup daha yüksek model bir pc alabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,149
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri