🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşım almış 24 dolarlık bir klavye, çocuğa bu kadar vergi çıkarmışlar. Nerde o %800 vergi çıkmıyor diyen arkadaş😂. Gerçi arkadaşta değişik bana sorsa söylerdim habersiz almış. Firmaya yazmışlar hatta firma sistemsel bi karışıklık oldu falan demiş. Demek ki herkesin işi nasip birilerine çıkıyor birilerine çıkmıyor.
vergi çıkmıyor diye orasını yırtıp ucuza alacam diyenler şimdi nerede acaba dunden beri bana laf atıyorlardı adamlar birde belirtiyor vergisiz ürün olduğunu vergisiz gelme ihtimali sıfır gibi bir şey 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tub ya ürün.de kalmadı
tüh ya vergide girdi

Son düzenleme:
vergi çıkmıyor diye orasını yırtıp ucuza alacam diyenler şimdi nerede acaba dunden beri bana laf atıyorlardı adamlar birde belirtiyor vergisiz ürün olduğunu vergisiz gelme ihtimali sıfır gibi bir şey 😂
Koçum hala burdayım ben belirtmeme rağmen sen nasıl banlanmiyorsun şaka gibi başka forumda olsan seni bırakmazlar

tüh ya vergide saplanmış
Tuh ya PALTR olarak geliyor arasa verilicek vergi çıkmadı vergi çıksa kına yakarsin sen bu gidişle

Koçum hala burdayım ben belirtmeme rağmen sen nasıl banlanmiyorsun şaka gibi başka forumda olsan seni bırakmazlar

Tuh ya PALTR olarak geliyor arasa verilicek vergi çıkmadı vergi çıksa kına yakarsin sen bu gidişle
koç falan dikkat et Koç'un altına yatirmasinlar seni aslan parçası asıl siz nasıl banlanmıyorsunuz anlamiyorum mail atarak vergiden kaçmaya çalışıyorsunuz bu ayrı meseleyi geçtim %100 bir şeyi olmayan ürünler için milleti heveslendiriyorsunuz sizin gibi tipler yüzünden kaç insan şimdi vergisini ödeyip istemedende olsa almak zorunda kalacak ucuz diye oranızı buranizi yırtın anca

koç falan dikkat et Koç'un altına yatirmasinlar seni aslan parçası asıl siz nasıl banlanmıyorsunuz anlamiyorum mail atarak vergiden kaçmaya çalışıyorsunuz bu ayrı meseleyi geçtim %100 bir şeyi olmayan ürünler için milleti heveslendiriyorsunuz sizin gibi tipler yüzünden kaç insan şimdi vergisini ödeyip istemedende olsa almak zorunda kalacak ucuz diye oranızı buranizi yırtın anca
Her günü gömerek her şeye mufalif olarak bir şeye varamazsiniz iyi günler düzgün seviyedeki kişilerle tartışmak daha iyidir kolay gelsin size başka konuya gidin yada kalın burda devam edin daha cevap vermicem size

Her günü gömerek her şeye mufalif olarak bir şeye varamazsiniz iyi günler düzgün seviyedeki kişilerle tartışmak daha iyidir kolay gelsin size başka konuya gidin yada kalın burda devam edin daha cevap vermicem size
aynen bunları koçum diyen birinden işitmek komik kendi seviyene in onlarla koçlu moçlu konusursun sen hadi iyi günler sana

tüh ya vergide girdi
Kanka yinede çıkanlara sevinmek doğru değil yani gerek yok kin beslemeyelim birbirimize. İnşallah sorun çıkmaz diğer arkadaşlara.

Kanka yinede çıkanlara sevinmek doğru değil yani gerek yok kin beslemeyelim birbirimize. İnşallah sorun çıkmaz diğer arkadaşlara.
İns dostum böyle 2 3 kişi var valla uğraşmak istemiyorum artık hayilisiyla vergi çıkmaz diycegine adam çıksın diye dua ediyo sanki

:D not yerel tasiciya teslim edildi yazdığı gün 3 4 saat sonra accepted yazarsa kargoist kargoya veriliyor ve vergi çıkmıyor @yaman..k

Vallla 9 siparisimde paltr ydi vergi çıkmadı 2.5 aydır
Ben pek umutlu değilim , Aliexpress siparişlerimin çoğu PTT'ye veriliyordu.

IMG_0274.png
Benim urun gecmiyor gumrukten hayirli olsun ilk patlayanlardanim galiba

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,377
Üyeler
174,358
Son üye