WhatsApp sohbet yedeği aktarma

Talha_00

80+
Reaksiyon skoru
0
iPhone telefonumdan Xiaomi telefonuma WhatsApp sohbetimi nasıl geçirebilirim yardım edin

Hocam şimdi öncelikle o mesajların tamamı silinebilir bunu bilerek başla duruma. iPhone telefonundaki tüm verileri bir gmail adresine yedekle. Daha sonra Xiaomi'ye girip bu maildeki yedeği aktarmaya çalış bakalım olacak mı

WhatsApp uygulama içinde sohbet aktarma var kablo yardımı ile aktarabilirsin, xiaomiyi sıfırdan kurup baslatman lazim
Onu denedim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi öncelikle o mesajların tamamı silinebilir bunu bilerek başla duruma. iPhone telefonundaki tüm verileri bir gmail adresine yedekle. Daha sonra Xiaomi'ye girip bu maildeki yedeği aktarmaya çalış bakalım olacak mı
Bir kaçkere denedim verilerim silinmiyoda gmaile nası yedekliycem telefon sadece icloda yedekliyo

Onu denedim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaçkere denedim verilerim silinmiyoda gmaile nası yedekliycem telefon sadece icloda yedekliyo
iPhone hakkında bir fikrim yok ama WhatsApp ayarlarında yedekleme kısmında seçim yapabiliyor olman lazım oraya gmail ekleyemiyor musun

Ben de pocodan iphone'a taşımayı denedim yakın zamanda yani tam tersini, ios'a taşı playstore uygulamasıyla, hiçbir şeyi taşımadı. 2018de iphone 8 aldığımda androidden iosa taşımıştım, 2020de androide döndüğümde iostan androide taşımıştım sıkıntı olmamıştı. Ama artık olmuyor sanırım. Bir kaç uygulama var ama onlar da 10-20 dolar arası para istiyor ve bazıları boşa para verdim onlar da bir işe yaramıyor yazmıştı. Bayağı araştırmıştım ben de 2 hafta önce.

Geri