Gelmiyor hocam android wp yedeklemesini google one üzerine yapıyor fakat iosta yedekleme icloud üzerine yapıldığından yedeği almıyor aktaramıyorum öyleAndroid telefonundan direk WhatsApp uygulamasından yedekleme yaparsan iphona WhatsAppı kurunca sana sorar zaten otomatik gelir.
androidde google drive a yedekliyor iphone da icloud a. denemiştim ben olmuyor öyleAndroid telefonundan direk WhatsApp uygulamasından yedekleme yaparsan iphona WhatsAppı kurunca sana sorar zaten otomatik gelir.
Orada mesaj yedeklerini aktarmıyor malesefiphone da kurulum ekranında androidden iphone a aktar diye bir kısım var, orada whatsapp verilerini de aktarıyor olması lazım bir bakın isterseniz. Eğer zaten kurulum yaptıysanız iphone da sıfırlayın öyle yapın
ÇÖZÜM;Merhaba, iphone telefonuma whatsapp mesajlarımı nasıl aktarabilirim ? mesajların silinmesini istemiyorum. İki cihazı tek bilgisayara falan bağlayabilirim sorun olmaz ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
ÇÖZÜM;
Android telefondan Move to IOS uygulamasını indirin,
Aktarmak istediğiniz Iphone kurulmamış olması gerekiyor (kurduysanız sıfırlayın fabrika ayarlarına yoksa mesajları taşıyamıyorsunuz maalesef)
Kurulum seçeneklerinde birkaç sayfa sonra Androidden aktar kısmına tıklayın
Android telefonda uygulamayı açın ve yönergeleri takip edin, kodu girdikten sonra en altta Whatsapp seçeneği var (taşımak istediğiniz diğer seçenekleri de seçebilirsiniz uygulama vs.)
Daha sonra ileri diyip yüklenmesi bekleyin ve Androiddeki yüklenme bitince Iphone'u kurun.
En son olarak Iphone kurduktan sonra Whatsapp uygulamasını açıp SMS kodu ile giriş yapın ve aktarılmıştır.
Eğer sıfırlama ayarlarında ayarlarımı koru falan seçersen kaydeder, icloud yedeklemelerini yapabiliyorsun fotoğrafların falan gitmiyor sanırım bana sorma bunu çünkü ben ilk defa Iphone kullanmaya başladımhocam telefonu sıfırlayınca telefon ayarları gidiyor mu yoksa icloud onları da tutuyor mu?
ben de sizin gibi yaptım dün whatsappı tümüyle iphonea aktardım. whatsappı açıp gruplara girip orada paylaşılan video ve fotoğrafları görmek gibi bir seçenek var ya orada görebiliyorum fakat telefonun galerisine inmemiş bu video ve fotoğraflar. evet whatsapp ayarlarında gelen görüntüyü galeriye otomatik kaydet var ama o şu andan itibarenki görselleri galeriye kaydediyor. ben eski aktardığım görsellerin galeride gözükmesini istiyorum. bunu başrabildiniz mi?Eğer sıfırlama ayarlarında ayarlarımı koru falan seçersen kaydeder, icloud yedeklemelerini yapabiliyorsun fotoğrafların falan gitmiyor sanırım bana sorma bunu çünkü ben ilk defa Iphone kullanmaya başladımAma videodan veya anlattıklarımdan Androidden istediğini taşıyabilirsin. Videodaki uyarılara da dikkat et.
Malesef wp kurulurken galeriye kaydet açık olmadığı için geçmiş görsel ve videoları tek tek sizin indirmeniz gerekiyor, sadece yeni ayardan sonrakileri otomatik indiriyor bunun çözümü yokben de sizin gibi yaptım dün whatsappı tümüyle iphonea aktardım. whatsappı açıp gruplara girip orada paylaşılan video ve fotoğrafları görmek gibi bir seçenek var ya orada görebiliyorum fakat telefonun galerisine inmemiş bu video ve fotoğraflar. evet whatsapp ayarlarında gelen görüntüyü galeriye otomatik kaydet var ama o şu andan itibarenki görselleri galeriye kaydediyor. ben eski aktardığım görsellerin galeride gözükmesini istiyorum. bunu başrabildiniz mi?