WhatsApp uygulama içinde sohbet aktarma var kablo yardımı ile aktarabilirsin, xiaomiyi sıfırdan kurup baslatman lazimiPhone telefonumdan Xiaomi telefonuma WhatsApp sohbetimi nasıl geçirebilirim yardım edin
Onu denedim olmadıWhatsApp uygulama içinde sohbet aktarma var kablo yardımı ile aktarabilirsin, xiaomiyi sıfırdan kurup baslatman lazim
Bir kaçkere denedim verilerim silinmiyoda gmaile nası yedekliycem telefon sadece icloda yedekliyoHocam şimdi öncelikle o mesajların tamamı silinebilir bunu bilerek başla duruma. iPhone telefonundaki tüm verileri bir gmail adresine yedekle. Daha sonra Xiaomi'ye girip bu maildeki yedeği aktarmaya çalış bakalım olacak mı
iPhone hakkında bir fikrim yok ama WhatsApp ayarlarında yedekleme kısmında seçim yapabiliyor olman lazım oraya gmail ekleyemiyor musunOnu denedim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaçkere denedim verilerim silinmiyoda gmaile nası yedekliycem telefon sadece icloda yedekliyo
Öyle bi ayar yok bu işi yapabilecek bi uygulama falan yokmuiPhone hakkında bir fikrim yok ama WhatsApp ayarlarında yedekleme kısmında seçim yapabiliyor olman lazım oraya gmail ekleyemiyor musun
Öyle bi ayar yok bu işi yapabilecek bi uygulama falan yokmu
Bu yolu denedim ama yine olmadıWhatsApp verilerini yeni bir Android'e aktarma - iPhone ve iPad - Android Yardım
Eski iPhone ya da Android cihazınızdaki WhatsApp sohbetlerini ve verilerini yeni Android cihazınıza aktarabilirsiniz. WhatsApp sohbetlerini iPhone'dan Android'e aktarma Önemli:support.google.com