BakayimNormal alışverişi 1260 TL olarak güncellemişler. Wincredit limitini kontrol edebilir misin?
Ayni 1260 sinir var gecince bisey aldirmiyorNormal alışverişi 1260 TL olarak güncellemişler. Wincredit limitini kontrol edebilir misin?
internetten temu hesabına girip sepete ekleyip geri çıkarmak var. uygulamadan da wincredit sayfasını yenilemen gerekiyor o esnada .wincreditte istediğimiz ürün gelmiyosa getirmenin bir yolu var mı
Kac saat oldu benim 1 gun geçmeden duzeldiBi baktımda bende değişiklik yok
Whatsaptan kendine ürünu linkini at linkten tıklayarak ürunu septe at sonra kompe septten sil 2defa bunu yap uygulamayı kapatip tekrar wincredite girwincreditte istediğimiz ürün gelmiyosa getirmenin bir yolu var mı
2gün oldu nerdeyseKac saat oldu benim 1 gun geçmeden duzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Whatsaptan kendine ürünu linkini at linkten tıklayarak ürunu septe at sonra kompe septten sil 2defa bunu yap uygulamayı kapatip tekrar wincredite gir
2000tl kupon paketi gelip duruyor2gün oldu nerdeyse
Ben arayarak gidiyordum dun bu sabah uygulamaya girdiğimde kendisi verdi direk siparişler kismina girmeden2gün oldu nerdeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2000tl kupon paketi gelip duruyor
Normalde banada öyle veriyordu 2 gün olacak tık yokBen arayarak gidiyordum dun bu sabah uygulamaya girdiğimde kendisi verdi direk siparişler kismina girmeden
Bazı ürünleri vermiyor. Geçen hafta verdiği ürün şuan bana çok lazım ama ne yaptıysam 3 gündür getiremedim. Ya onu alacağımı anlayıp vermiyor ya da belli bir limit var başkaları alınca o satıcının ürünü çarka gelmiyor.Normalde banada öyle veriyordu 2 gün olacak tık yok
Belki 72 saat dolunca verir sadece tahmin ediyorum. Hani wincredite girince 72 saat sinir veriyorya ondan dolayı böyle düşünüyorum.Normalde banada öyle veriyordu 2 gün olacak tık yok
Şuan stoğu varmı peki ürünün bakma şansımız yokmu600tl civarına satılan ama üretimi biten bir kamera vardı hatta biri 3 tane aldım keşke daha fazla alsaydım diyordu kameranın çekim kalitesini beğenmeyen bir benmiyim yoksa düzgün çekmesi için yapmam gereken bir ayar falanmı var