TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bi baktımda bende değişiklik yok
Kac saat oldu benim 1 gun geçmeden duzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wincreditte istediğimiz ürün gelmiyosa getirmenin bir yolu var mı
Whatsaptan kendine ürünu linkini at linkten tıklayarak ürunu septe at sonra kompe septten sil 2defa bunu yap uygulamayı kapatip tekrar wincredite gir

Kac saat oldu benim 1 gun geçmeden duzeldi

Whatsaptan kendine ürünu linkini at linkten tıklayarak ürunu septe at sonra kompe septten sil 2defa bunu yap uygulamayı kapatip tekrar wincredite gir
2gün oldu nerdeyse

2gün oldu nerdeyse
2000tl kupon paketi gelip duruyor

2gün oldu nerdeyse

2000tl kupon paketi gelip duruyor
Ben arayarak gidiyordum dun bu sabah uygulamaya girdiğimde kendisi verdi direk siparişler kismina girmeden

Normalde banada öyle veriyordu 2 gün olacak tık yok
Bazı ürünleri vermiyor. Geçen hafta verdiği ürün şuan bana çok lazım ama ne yaptıysam 3 gündür getiremedim. Ya onu alacağımı anlayıp vermiyor ya da belli bir limit var başkaları alınca o satıcının ürünü çarka gelmiyor.

Normalde banada öyle veriyordu 2 gün olacak tık yok
Belki 72 saat dolunca verir sadece tahmin ediyorum. Hani wincredite girince 72 saat sinir veriyorya ondan dolayı böyle düşünüyorum.

600tl civarına satılan ama üretimi biten bir kamera vardı hatta biri 3 tane aldım keşke daha fazla alsaydım diyordu kameranın çekim kalitesini beğenmeyen bir benmiyim yoksa düzgün çekmesi için yapmam gereken bir ayar falanmı var

600tl civarına satılan ama üretimi biten bir kamera vardı hatta biri 3 tane aldım keşke daha fazla alsaydım diyordu kameranın çekim kalitesini beğenmeyen bir benmiyim yoksa düzgün çekmesi için yapmam gereken bir ayar falanmı var
Şuan stoğu varmı peki ürünün bakma şansımız yokmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,260
Üyeler
184,420
Son üye
Furygun
Geri