Valorant hesabıma bıçak önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Arkadaşlar geçenlerde arkadaştan 650 tl ye şöyle bir hesap aldım

Gaia ghost, sihirpunk sherif, ışık muhafızı phantom ve yağmacı vandal diğer silahlardada savaş bileti silahları var ama güzel gözüküyorlar. Odin, outlaw ve Bucky de skin yok sadece ve arkadaş hesaba kuronomi bıçak alıp iade etmiş. Hesapta bıçak yok. Fp bıcak önerir misiniz?? ve 650 tl ye sizce hesap iyi mi??

Arkadaşlar geçenlerde arkadaştan 650 tl ye şöyle bir hesap aldım

Gaia ghost, sihirpunk sherif, ışık muhafızı phantom ve yağmacı vandal diğer silahlardada savaş bileti silahları var ama güzel gözüküyorlar. Odin, outlaw ve Bucky de skin yok sadece ve arkadaş hesaba kuronomi vandal alıp satmış. Hesapta bıçak yok. Fp bıcak önerir misiniz?? ve 650 tl ye sizce hesap iyi mi??
hesabı hangi siteden aldığına bağlı fp olup olmaması güvenilir dolandırılmıyacağın biyerden aldıysan fp uzaylı avcısı asil karambit alabilrisn

hesabı hangi siteden aldığına bağlı fp olup olmaması güvenilir dolandırılmıyacağın biyerden aldıysan fp uzaylı avcısı asil karambit alabilrisn
Arkadaşımdan aldım. Yani güvendiğim birisinden. İyi fiyatmı? Hocam birde uzaylı avcısı mağazama geldi ama çok pahalı ya.

Odin ve vandalda bişiler gitmiş gibi
Odin evori ve seri tetik
vandal ejder, evori, gaia

Ekler

• 1745108749470.png
    1745108749470.png
    37.5 KB · Hit: 42
Yağmacı karambit veya katana. RGX veya Fatih ( Kılıç değil, katana olanı ).

Yağmacı karambit veya katana. RGX veya Fatih ( Kılıç değil, katana olanı ).
Hocam hesabı arkadaştan aldım. Ve e posta şifre değiştim ama kullanıcı adı değiştirilmiyordu acaba hesabı geri çekme vsvs gibi bir durum varmı?

2 kutu parliament 3 tanede çiğnenmiş sakız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapabilir eğer yakınınızda oturuyorsa bunu muhtelen yapmaz
Nasıl yapabilir ya. Arkadaşta yakın ama ben baya kastım hesabı üzülürüm öyle bir şey olursa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri