aralarında çok az fark var değmez o parayaHuawei mate 11.5 mu yoksa mate 11.5s mi alayım ?
yoğun olarak çizim-instagram-editör vb. için kullanıcağım ?
fiyatına göre de önemli benim için ucuz olsa daha iyi olur, aralarında çokmu fark var
ya 10 binde 12 13 üde kaldırırım sanırımda 15 zor.Huawei zorunlu mu, bütçen ne?
huawei zorunlu deil ama Xiaomi alt yapısı asla olmasın,Huawei zorunlu mu, bütçen ne?
500tl ( biri huawei resmi sitesi diğeri trendyol )aralarında çok az fark var değmez o paraya
nasıl 500 tl hocam biri 11k biri 15kya 10 binde 12 13 üde kaldırırım sanırımda 15 zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
huawei zorunlu deil ama Xiaomi alt yapısı asla olmasın,
500tl ( biri huawei resmi sitesi diğeri trendyol )
11.5s de kirin var hiç iyi bir işlemci değil mate 11.5 öneririmHuawei mate 11.5 mu yoksa mate 11.5s mi alayım ?
yoğun olarak çizim-instagram-editör vb. için kullanıcağım ?
fiyatına göre de önemli benim için ucuz olsa daha iyi olur, aralarında çokmu fark var
nasıl 500 tl hocam biri 11k biri 15k
consumer.huawei.com
attığım linkte var. 13.7k alınır mı? ?11.5s de kirin var hiç iyi bir işlemci değil mate 11.5 öneririm
Papermate edition ise herhangi biri kesinlikle onu alın
yanında kalemi varmı11.5s de kirin var hiç iyi bir işlemci değil mate 11.5 öneririm
Papermate edition ise herhangi biri kesinlikle onu alın
kanka 11.5 da kalem var ondan fiyatı öylemate 11.5HUAWEI MatePad 11.5 inç Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MatePad 2023 model 11 5 inç tablet, HUAWEI M Pencil 2 nesil ve çıkarılabilir klavye ile çalışır SuperHub ve çoklu pencere, göz konforu ve 7700 mAh batarya kapasitesine sahip olup SuperCharge ile hızlı şarj edilebilir HUAWEI Store dan şimdi satın alınconsumer.huawei.com
mate 11.5s![]()
Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8GB 256GB Gri + Klavye - Fiyatı, Yorumları
Huawei Matepad 11.5S Papermatte Edition 8GB 256GB Gri + Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
attığım linkte var. 13.7k alınır mı? ?
yanında kalemi varmı
e kanka bende diyorum ya 11.5 al diye zatenyani reis çizim için istediğime göre kalemsiz almayacağım
temizse alınır2. el alınır mı? ?