cemal seffah
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
evet ama satılana kadar 9060xt ler çıkabilir piyasa düşebilir60a gider herhalde
evet ama satılana kadar 9060xt ler çıkabilir piyasa düşebilir60a gider herhalde
Hiç riske değmez o zaman al sat içinevet ama satılana kadar 9060xt ler çıkabilir piyasa düşebilir
Kart limiti yetse alirdim![]()
CASPER Excalibur Series 2 Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX5070 Freedos E75Z.265K-DF70X-0LE - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur Series 2 Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX5070 Freedos E75Z.265K-DF70X-0LE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet fiyat güzel ve 6 taksit falan var beklemek hata şuanlık.Risk alıp aldım şimdi bu cidden ucuz mu. Hatalı fiyattır diye hemen yapıştırdım
Bende öyle yaptım sabahı bekleyelim bakalım neler olacakRisk alıp aldım şimdi bu cidden ucuz mu. Hatalı fiyattır diye hemen yapıştırdım
Bilerek yapıyorlar belki toplu para lazımsaYine Trendyol yine satıcı casper. Daha öncede aynısını laptop da yapmıştı. Millet kapış kapış almıştı, sonra çat iptal gelmişti.
para trendyolda duruyor bir süre. Nakit akışı için yapamazlar böyleBilerek yapıyorlar belki toplu para lazımsa![]()
Casper ismiyle bunu nasıl yapıyor, bu kadar ciddiyetsizler miYine Trendyol yine satıcı casper. Daha öncede aynısını laptop da yapmıştı. Millet kapış kapış almıştı, sonra çat iptal gelmişti.