❌İndirim Bitti! Core Ultra 7-265KF 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 SİSTEM 53.899TL

Casper ismiyle bunu nasıl yapıyor, bu kadar ciddiyetsizler mi
casper ney ki hocam? Trendyol kendi sattığı üründe bile yaptı. Ya çalışan hatası oluyor ya da ürünleri e-ticaret sitesine entegre eden yazılımdan kaynaklı oluyor. Bazıları THH ile hakkını arıyor kazanıyor.

Casper piyasa değeri 7.8milyar tl
Trendyol piyasa değeri 628 milyar tl

casper ney ki hocam? Trendyol kendi sattığı üründe bile yaptı. Ya çalışan hatası oluyor ya da ürünleri e-ticaret sitesine entegre eden yazılımdan kaynaklı oluyor. Bazıları THH ile hakkını arıyor kazanıyor.
Ya hata bir kere olur da nakit akışı için sistematik yapılıyorsa fazla ayıp trendyolun da ismini kötüler casperı geçtim

Ya hata bir kere olur da nakit akışı için sistematik yapılıyorsa fazla ayıp trendyolun da ismini kötüler casperı geçtim
hocam nakit akışı için yapamazlar çünkü pazaryeri, parayı direk satıcıya vermiyor. İade v.s durumunda anasağlayıcı tararfından mağdur edilmemesi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada stok sayısı 5-6 olması lazımdı şuan bile geçtiyse iptal gelir.

Yapıyorlar forumdan bilenler bilir. Millet uyguna gaming laptop aldık diye sevinirken ( satıcı resmi Casper olunca) millet çok umitlendi kesin gelir diye. İptal gelince herkes hüsran thh ye başvurmalar vs vs. Zate baktığınızda adamlar 14700 işlemcili 4060 li sistemi 49 bin satiyor. Gidipte 5070 li sistemi 3-5 bin yukarısına da satmazlar. Heleki Casper hazır sistemi bu . Bu işte bir bokluk var yani besbelli ortada.

Yapıyorlar forumdan bilenler bilir. Millet uyguna gaming laptop aldık diye sevinirken ( satıcı resmi Casper olunca) millet çok umitlendi kesin gelir diye. İptal gelince herkes hüsran thh ye başvurmalar vs vs. Zate baktığınızda adamlar 14700 işlemcili 4060 li sistemi 49 bin satiyor. Gidipte 5070 li sistemi 3-5 bin yukarısına da satmazlar. Heleki Casper hazır sistemi bu . Bu işte bir bokluk var yani besbelli ortada.
Hocam casper ın sıkıntısı olabilir ama vatan 15 k ya 4060 lı sistem sattı geçen ay , bizimki de tutar hayırlısı

Onlar iptal etmeden ben kendim ettim az para değil 54k Bi sorun sıkıntı aksaklık olur uğraş dur 1 2 hafta hiç riske değmez ha alıp kullanacağım diyen birisi alıp bekleyebilir sorun yok tabi

Casper piyasa değeri 7.8milyar tl
Trendyol piyasa değeri 628 milyar tl
Hocam thh ile hak kazanma durumunda pc yi yollamak zorunda mı kalıyorlar, nasıl oluyor?

vatan 15 k ya 4060 lı sistem sattı geçen ay

O sistemi iptal etmemelerine şaşırdığım kadar çok az şeye şaşırdım :D Faturada RTX 4060'ın karşısında 2 bin lira küsür yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Vatan resmen hediye RTX 4060 vermiş oldu diğer parçaların yanında :D

Geri