Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Core Ultra 7-265KF 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 SİSTEM 53.899TL

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Erdem çay
Gelsin beyenmezsem ayni fiyattan sana veriyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyade geldi beyler bana
Sebep belirtmişler mi yoksa direk iptal mi yazıyor.

Bak şimdi en çok satanlara bu kasayı taşıyacaklar. Bunu bilerek yapmıyorlarsa eğer.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Erdem çay
Rekabet kurumuna da şikayet etmek lazım bunları. Bu şekilde markayı ürünü google da ileri taşıyorlar. Satış yapan sitede en üste çıkıyor.

Bakın fiyat hatalı olarak popüler ettikleri ürün en çok satanlara girmiş. Lenovo 1. sırada

Casper 200hz va ve yine fiyat hatalı olan ürün en çok yorumlananlarda 1. sırada.

Bu kasada en çok satanlarda 1. sıraya yerleşecek. Beleş pr çalışması

1745224309314.png

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
OZAN TANKUŞ
Alıntıyı görüntüle

dogru mu acaba doğru ise bildiğin 2-3 parça bedavaya geliyor. https://www.casper.com.tr/excalibur...n-bilgisayari-p-116-9910112#teknik-ozellikler
Casper'ın Z serisi anakart koyacağını ben şahsen düşünmüyorum. Bu tür firmalar hep dandik adı sanı bilinmeyen bir anakart markasıyla anlaşıp sistemlerini satarlar. Lenovonun 2060 - 3060'lı hatta 4060'lı sistemlerinde çok yapıyorlardı bunu. Z yongasetli anakart da illa var ama saçma sapan bir markaya sahip anakart oluyor.

Casper'ın Z serisi anakart koyacağını ben şahsen düşünmüyorum. Bu tür firmalar hep dandik adı sanı bilinmeyen bir anakart markasıyla anlaşıp sistemlerini satarlar. Lenovonun 2060 - 3060'lı hatta 4060'lı sistemlerinde çok yapıyorlardı bunu. Z yongasetli anakart da illa var ama saçma sapan bir markaya sahip anakart oluyor.
Yalnız detaylı inceledim hakketen Z serisi anakart varmış hasdhashdash. İnş satın alanlara iade olmaz.

Şu tarihte trendyol sitesinden al sat yapmak için sistem sipariş verdim. Ama iptal edildi, acilen sistemin kargo yapılmasını arz ederim diye dilekçe yaz anında kargo yaparlar.
Tamamdır dostum , bir de arkadaş var forumda sistemi kaçırdı diye zoruna gitmiş bir tane de ona ayarlayabilir misiniz dicem. Rica ederim.

Son düzenleme:

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Üzülecek bir durum değil tavır alınacak bir durum bence.Ama trendyolun onaylanmış satıcı etiketini vermek için daha dikkatli olmalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,927
Üyeler
172,751
Son üye
aliaydo43
Top Bottom