Kablosuz mouse tavsiye

Codee1

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kaliteli bir kablosuz mouse almak istiyorum fakat pek bilgi sahibi olmadığım için sizden tavsiye almaya geldim. Beni uzun süre götürecek, scroll tuşu hemen bozulmayacak iyi bir mouse önerebilir misiniz acaba? Herhangi bir bütçe belirtmek istemiyorum siz tavsiye verin yeter..

bütçe belirtsen daha iyi olur 7000 tllik öneri de yapabilirim 2000 tllik de

el ölçülerin ve tutuş şeklin nasıl , daha önceden hangi mouseları kullanıp sevdin ya da sevmedin

Valla şimdiye kadar hep kablolu kullandım. Şu an logitech kullanıyorum ve finger tip - claw arası gibi bir şekilde kullanıyorum.

Son düzenleme:
he pardonm ben butceyı 2k sandım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kaliteli bir kablosuz mouse almak istiyorum fakat pek bilgi sahibi olmadığım için sizden tavsiye almaya geldim. Beni uzun süre götürecek, scroll tuşu hemen bozulmayacak iyi bir mouse önerebilir misiniz acaba? Herhangi bir bütçe belirtmek istemiyorum siz tavsiye verin yeter..
hocam şarjlı alma yeter
max 2 yıl sonra kabloya bağlı yaşıyorlar
alıyorsan pilli al

batarya degısebılıyon ya minimum 2 yıl bu arada
hocam bende bir tane var bataryasını hiçbir yerde bulamadım kabloya bağlı yaşıyor garibim
Hemde uğraştığına değmez
pille uğraşamam her seferinde dersede duracell in şarj edilebilenden 3 tane alsın yıllarca tık demezler

hocam bende bir tane var bataryasını hiçbir yerde bulamadım kabloya bağlı yaşıyor garibim
Hemde uğraştığına değmez
pille uğraşamam her seferinde dersede duracell in şarj edilebilenden 3 tane alsın yıllarca tık demezler
batarya hepsi oluyor hocam aliexpresste beleşe satılıyor zaten. mouse ile uyumlu olacak lityum batarya bulman yeterli olacaktır. takması zaten basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,166
Üyeler
186,297
Son üye
YASİN020
Geri