Galaxy Note 8 den güçlü telefon önerisi

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
Şuanda 2017 de çıkan amiral gemisi Galaxy note 8 kullanıyorum. Eskidi. Artık 8 yıl oldu kasmaya yavaş yavaş başlıyor.

Mümkünse 10 bin tl bandında, en fazla 15 (ama mümkünse 10 12 ) bin tl ye telefon öneriniz varmı
Samsung okursa iyi olur
Benimkinden güçlü olsun
Xiaomi olmaz (ASLA)

Sıfır o fiyata ondan iyi bulamazsın bence bütçeni artırıp amiral gemisi almanı tavsiye ederim veya ikinci el fakat çok bulaşmanı tavsiye etmem

Şuanda 2017 de çıkan amiral gemisi Galaxy note 8 kullanıyorum. Eskidi. Artık 8 yıl oldu kasmaya yavaş yavaş başlıyor.

Mümkünse 10 bin tl bandında, en fazla 15 (ama mümkünse 10 12 ) bin tl ye telefon öneriniz varmı
Samsung okursa iyi olur
Benimkinden güçlü olsun
Xiaomi olmaz (ASLA)
2 ay önce ikinci el yurtiçi s22 almıştım 9,5a öneririm. Ben biraz fazla ucuza almıştım ama 13-14 bandına rahat temizleri bulunabilir. Garantili olsun diyosan 15e. Bataryası daha uzun gitsin diyosan biraz kaba bi telefon ama s23 fe de bakılabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0 olarak nothing phone 1 veya samsung a35 öneririm

Samsung okursa iyi olur
Benimkinden güçlü olsun
Xiaomi olmaz (ASLA)
2.el s23fe yada s22 plus

S20 Ultra
Note 8'i kaça satarsınız?

a35-a55 bütçene göre en iyileri uzun güncelleme desteği ile uzun kullanımda üzmez sizi

Galaxy Note 8'den geçilecek çoğu cihaz orta segment veya orta-üst. Samsung tarafında Galaxy A35 modeli alternatif. Phone 1 daha iyi olur.

O paralara Oppo, Redmi, Techno, infinix falan alabilirsin ancak

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,205
Üyeler
193,292
Son üye
Memetss
Geri