Lenovo Legion R24e 4.499 TL

bütçesi yeten 700tl koysun bunu alsın(beyaz olması sorun olmayacaksa);

@FUZULİ8990 700tl koyarak bunu alabilirsin
Neden ? R24e iyi değil mi ?

Bu monitörden ölü pikselsiz nasıl talep edebiliriz.
Ölü piksel çıkarsa iade işleri insanı yoruyor.
Bütün ürünlere tek tek bakılması gerek. Kenarda köşede duran ölü piksel de rahatsız etmez.
Bundan iyi midir?
İncelemesi yok gibi. Konudaki modelin renk kalitesi gayet iyi ancak pek parlak değil. Parlaklık çok önemli değilse 4.5k fiyata kaliteli bir model R24e.
bi arkadaş parlaklıgının kötü oldugunu söylemiş ayrıca attıığım monitörü 1aydır falan kullanıyorum renk kalitesi mükemmel ve bana hiçbir sorun çıkartmadı
ayrıca Lenovo Legion R24Ede hoperlör bulunmuyor bilginize
Arkadaşların dediği değil de, ürünün nasıl olduğu önemli. Hoparlör bulunmaması da alınmaz kılmaz. Başkalarının yazdığı doğru olmayabilir veya eksik olabilir.

Bütün ürünlere tek tek bakılması gerek. Kenarda köşede duran ölü piksel de rahatsız etmez.

İncelemesi yok gibi. Konudaki modelin renk kalitesi gayet iyi ancak pek parlak değil. Parlaklık çok önemli değilse 4.5k fiyata kaliteli bir model R24e.

Arkadaşların dediği değil de, ürünün nasıl olduğu önemli. Hoparlör bulunmaması da alınmaz kılmaz. Başkalarının yazdığı doğru olmayabilir veya eksik olabilir.
alınmaz kılmazda alacak kişilerin bilmesini isterim,alacak kişiler sonradan dahili almakla ugraşmak istemeyebilir

Arkadaşlar ürünü alan var mı.

Hayırlı olsun.Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
yarın gelecek hocam iletirim. bence pivot döndürme vs. özellikleri olan 1ms gtg olan bu paraya başka monitör yok. bu arada hepsiburadada 4250ye düşmüş 3taksit de var. kaçırmayın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek şüphem cihazın modları varmış 0.5ms 1ms 5ms diye, 1mste parlaklığı düşüyormuş yorumlara yazılanlara göre, çok düşer mi onu merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,097
Üyeler
174,307
Son üye
onurrun
Geri