Neler Yeni

Öneri Mekanik klavye önerisi yapar mısınız?

Redragon Fizz harici güzel ve KALİTELİ bir şey bulamazsın o bütçeye

Redragon Fizz harici güzel ve KALİTELİ bir şey bulamazsın o bütçeye
ya da k617 fizz
arkadaşımda bu var bu nasıl 1 haftalık klavyeleri değiştik gözüme şunlar çarptı rgb değil ve spaceden yay sesi geliyor

arkadaşımda bu var bu nasıl 1 haftalık klavyeleri değiştik gözüme şunlar çarptı rgb değil ve spaceden yay sesi geliyor
bilmiyom :)

rampage alma tuşları basmama sorunu yapıyor bi süre sonra ayrıca redragon fizz varken bunu neden düşünüyosun onu da anlamadım kat ve kat daha iyi

rampage alma tuşları basmama sorunu yapıyor bi süre sonra ayrıca redragon fizz varken bunu neden düşünüyosun onu da anlamadım kat ve kat daha iyi
sordum sadece elimdekini satmam lazım ilk önce sonra bunu alcam fiyat değişmezse

sordum sadece elimdekini satmam lazım ilk önce sonra bunu alcam fiyat değişmezse
kanka rampage ally alman halinde 1 yıl içerisinde tuşları basmama sorunu yapacak klavye elinde kalacak verdiğin parayla kalacaksın garantiye yollayacaksın garanti yapıp geri gönderecek 1 ay sonra başka bir tuş bozulacak bu tip klavyelere para verme redragon fizz gibi hotswap klavye al

K617 FİZZ ZATEN HERKES ONU ÖNERMİŞ

Geri