Merhaba monitör ihtiyacım var butcem max 5000 tl 2snin Arasında kaldım sizce hangisi ya başka önerisi olan var mı ?
başka önerilere de açıgım bu butcede daha mantıklısı varsa ogrenmek ısterım2 si arasında kaldıysan pivot vb özellikleri olduğu için lenovoyu öneririm. Bende r25i-30 modeli var lenovo marka. Senin ilettiğinde dahili hoparlör yok sanırım fark olarak
bakacagım alternatif önermek isteyen önersin lütfen
memnunmusunuz herhangi bir sorunu var mıasusun q1r olanını alıp iade ettim yerine bunu aldım
LG UltraGear 24GS60F-B
asusta 3-4 tane çok gözüme çarpan ekranın ortalarında ölü piksel vardı ve ilk açtığımda daha azdı, Lgde 2 tanemi ne var sabit en azından hemde görmüyorum, evde hdr tv var hdr'ı onun kadar kalite değil ama zaten hiç kullanmadım bile last of us 2 de iş yapıyosa açıp denerim, ışık sızmasıdır ghostingdir öyle sıkıntıları yokmemnunmusunuz herhangi bir sorunu var mı
hocam genelde online rekabetcı oyunlar oynuyorum butceye göre en mantıklısı bu galiba![]()
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet.hocam genelde online rekabetcı oyunlar oynuyorum butceye göre en mantıklısı bu galiba