Termal Ped Lazim Mi?

babaprolar201784

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
59
Arctic mx-6 termal macun siparis ettim ve yakin zamanda gelir kullanirim ama aklimda birsey takildi. Termal Ped kullanmali miyim? Ps4 pro konsolumu yaklasik 1 ay once 2. El almistim ve Fan temizligi yaptigimda ici 5 yildir acilmamis gibiydi cok pisti kirliydi. Cok ses geliyor ve isiniyor. Termal Ped degismem gerekiyormu yoksa mx6 surmem yeterli olacak mi? Buyuk ihtimalle aldigim kisi hic temizlik yapmamis bakim yapmamis, termal Ped degismis olabilir ama cunku ici acilmis belli. Sizce termal Ped siparis etmelimiyim?

Arctic mx-6 termal macun siparis ettim ve yakin zamanda gelir kullanirim ama aklimda birsey takildi. Termal Ped kullanmali miyim? Ps4 pro konsolumu yaklasik 1 ay once 2. El almistim ve Fan temizligi yaptigimda ici 5 yildir acilmamis gibiydi cok pisti kirliydi. Cok ses geliyor ve isiniyor. Termal Ped degismem gerekiyormu yoksa mx6 surmem yeterli olacak mi? Buyuk ihtimalle aldigim kisi hic temizlik yapmamis bakim yapmamis, termal Ped degismis olabilir ama cunku ici acilmis belli. Sizce termal Ped siparis etmelimiyim?
test edin termal macundan sonra sıcaklıklar güzel ise ellemenize gerek yok.

test edin termal macundan sonra sıcaklıklar güzel ise ellemenize gerek yok.
Eger termal macunu surdukten sonra kapattiktan sonra konsolu tekrar acarsam tekrar termal macun kullanmam gerekiyor mu? Ve ac kapa yaparsam bozulma ihtimali varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozulmadan kastettigim macunun tasmasi yerinden oynamasi Baska yere yapismasi

gerektiği miktarda sürerseniz hiç bir şey olmaz termal macun iletken değil az sürün elinizle yayın eliniz le dediğim parmağınızla değil spatula gibi bir şeyle :kekw:
Eger termal macunu surdukten sonra kapattiktan sonra konsolu tekrar acarsam tekrar termal macun kullanmam gerekiyor mu? Ve ac kapa yaparsam bozulma ihtimali varmi

Bozulmadan kastettigim macunun tasmasi yerinden oynamasi Baska yere yapismasi

gerektiği miktarda sürerseniz hiç bir şey olmaz termal macun iletken değil az sürün elinizle yayın.
Hocam ne Kadar surmem Lazim? 4gram siparis ettim

Elimle yaysam ustunde elimdeki kirler yapissa sorun olurmu

Elimi yikasam bile iki dakika sonra toz gibi seyler yapisiyor

Hocam ne Kadar surmem Lazim? 4gram siparis ettim
1 gram sürseniz yeterli olur ps5 lerde diklemesine oluyordu sanırım 1 gramı sürün çizgi şeklinde, spatula gibi bir şey yardımıyla dağıtın tamamdır.

Yok hocam ps4 pro

Spatula yok ne Ile yapabilirim

TM hocam bu macun yapiskan bisey mi

Bide mx6 yogun diyolar Tek basima yapabilirmiyimki

TM hocam bu macun yapiskan bisey mi

Bide mx6 yogun diyolar Tek basima yapabilirmiyimki
yaparsın yaparsın çok basit bir şey macun sürmek yapıskan bir şey evet yoğun ama dediğim gibi az sürerseniz problem olmaz bezelye taneciği kadar bile yeterli olur ve sürmeden önce eskisini önce ıslak mendil sonra da mikrofiber bez varsa onunla yoksa peçete ile hafifçe silin.

Gozluk bezi olurmu

Bide o sildigim yer parlak yer gibi yer cizilirse ne olur

Ayrica tasarsa ne yapayim

Gozluk bezi olurmu

Bide o sildigim yer parlak yer gibi yer cizilirse ne olur

Ayrica tasarsa ne yapayim
olur olur ama ilk önce ıslak mendil ile iyicene silin kalıntı kalmasın.

Ytden bakarak surecegim bide

Hangi Video Ile yapayim

Geri