Teşekkürler hocam başka öneriniz var mıdır ilkten Huawei gt4 düşündük 5200tl![]()
Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Watch 6 44mm Akıllı Saat özelliklerini incele, 5.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok hocam. Kıyasladığımızda huaweinin yazılımı pek de iyi değil. Samsungta play store var. En az 4 yıl güncelleme desteği de oluyor.Teşekkürler hocam başka öneriniz var mıdır ilkten Huawei gt4 düşündük 5200tl
anladım, normalde arkadaşım için bakıyoruz, o da şarj ömrünün çok kısa olduğunu tasarım olarak huawei'in daha güzel olduğunu söyledi. Hani çok kesin bir sebep vermezsem huawei alacak gibi duruyorYok hocam. Kıyasladığımızda huaweinin yazılımı pek de iyi değil. Samsungta play store var. En az 4 yıl güncelleme desteği de oluyor.
Kendim watch 4 kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor ama huaweiyi bilmiyorum. 6 daha uzun gidiyordur tabi.anladım, normalde arkadaşım için bakıyoruz, o da şarj ömrünün çok kısa olduğunu tasarım olarak huawei'in daha güzel olduğunu söyledi. Hani çok kesin bir sebep vermezsem huawei alacak gibi duruyor
Yorumlarını incelediğimde 3 gün anca dayandığını söylüyorlar huawei ortalama kullanımda 10-12 gün arası dayanıyor.Kendim watch 4 kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor ama huaweiyi bilmiyorum. 6 daha uzun gidiyordur tabi.