6000 liraya i5 2400 ve GTS 250 li sistem almıştım ve benim için travma yarattı. önce anakart gitti sonra ekran kartıdır hard disk'tir derken elimde sadece aşırı sesli çalışan bir psu, kasa ve işlemci kaldı. zaten bundan dolayı kriz geçirip hastane de yatmıştım o yüzden bilgisayar işine daha da çok odaklandım ki aynı hatayı bir daha yapmayayim diye. konsol merakı varsa Series S kötü değil de o fiyata değmez
hocam ayda en kötü 2 defa playstation'a götürdüğüm için ve saatliği 100 TL'ye yakın olduğu için o masrafa hiç giresim gelmiyor. o yüzden 2. kol her türlü almayı düşünüyorum.
hocam ayda en kötü 2 defa playstation'a götürdüğüm için ve saatliği 100 TL'ye yakın olduğu için o masrafa hiç giresim gelmiyor. o yüzden 2. kol her türlü almayı düşünüyorum.
hocam gamepass dışında oyun almak istediğimde de oyun fiyatları alternatifi olan playstation'a göre ucuz. PC için steam'e bakınca dolar kuruna sabitlendiği için steam de pahalı.
hocam gamepass dışında oyun almak istediğimde de oyun fiyatları alternatifi olan playstation'a göre ucuz. PC için steam'e bakınca dolar kuruna sabitlendiği için steam de pahalı.
Öncelikle giresunda yaşadığımı belirtmek isterim ve giresundaki ilanlara bakarak 10 bin TL'ye 2 kollu bir ilan gördüm. ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ox-series-s-512-gb-cift-kol-1236483290/detay/
elimde bir tane bilgisayar var fakat sistem özellikleri çok kötü (aşağıya yazıyorum):
i5 4460
8 GB DDR3 ram
GTX 750Ti 2GB VRAM
240 GB SSD
1 TB HDD
PSU bilmiyorum.
Elimde böyle bir sistem bulunuyor ve bununla genelde valorant, ets2 ve rocket league tarzı oyunlar oynuyorum, şimdilik bana yetiyor. Elimde en fazla 10 bin TL bütçe var ve bu paraya PC'yi upgrade etmek çok saçma geliyor. PC upgrade yerine baştan dizmem lazım ama aynı performans için en az 20 bin TL'lik paraya ihtiyacım oluyor.
Arada Ankara'ya seyahat ediyorum ve çantada veya valizde taşınması içinde ufak, kompakt bir cihaz gibi geliyor.
Sizce 2025 senesinde Xbox Series S alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekleme:
konsolu bir televizyona bağlayarak kullanacağım.