2025 senesinde 2. el Xbox Series S alınır mı?

ilanın linkini gördünüz hocam, sizce 9500'e alınır mı ilandaki cihaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu arada ilanlara biraz baktım da 1080 ti zaten 6-7k civarında
6-7 ye 1080ti hayatta alınmaz zaten series s 1650s mi1660 gücünde birşeydi o ayarda pc toplasan en azından aboneliğe para ödemezsin

6000 liraya i5 2400 ve GTS 250 li sistem almıştım ve benim için travma yarattı. önce anakart gitti sonra ekran kartıdır hard disk'tir derken elimde sadece aşırı sesli çalışan bir psu, kasa ve işlemci kaldı. zaten bundan dolayı kriz geçirip hastane de yatmıştım o yüzden bilgisayar işine daha da çok odaklandım ki aynı hatayı bir daha yapmayayim diye. konsol merakı varsa Series S kötü değil de o fiyata değmez
hocam bütçem sınırlı olduğu için ve deneyerek almak istediğim içinde il dışı başka bir seçenek bulamıyorum.

6-7 ye 1080ti hayatta alınmaz zaten series s 1650s mi1660 gücünde birşeydi o ayarda pc toplasan en azından aboneliğe para ödemezsin
o ayarda o paralara 2. el pc toplamaya çalıştım ama bulamadım. abonelik konusunu da dert etmiyorum.

deneyin elbet, fiyatı düşürmeye çalışın.
sizce ilandaki 2 kollu series s'in edeceği fiyat nedir? eğer tek kollu başka bir ilan bulursam da onun edeceği fiyat nedir?

o ayarda o paralara 2. el pc toplamaya çalıştım ama bulamadım. abonelik konusunu da dert etmiyorum.

sizce ilandaki 2 kollu series s'in edeceği fiyat nedir? eğer tek kollu başka bir ilan bulursam da onun edeceği fiyat nedir?
kol piyasasını bilmiyorum. 8000 ile 9000 arası

dediğin gibi hocam, 9 bin e eğer indirebilirsem 2. kol masrafından da kurtulmuş olurum. (kardeşim var ve fifa tarzı oyunları oynamayı düşünüyoruz)
sadece fifa ve benzeri oyun için bana biraz mantıksız geldi

hocam ayda en kötü 2 defa playstation'a götürdüğüm için ve saatliği 100 TL'ye yakın olduğu için o masrafa hiç giresim gelmiyor. o yüzden 2. kol her türlü almayı düşünüyorum.
FC25'in sistem gereksinimlerine bakınca biraz mantıklı geldi. minimum 6600K neymiş

hocam gamepass dışında oyun almak istediğimde de oyun fiyatları alternatifi olan playstation'a göre ucuz. PC için steam'e bakınca dolar kuruna sabitlendiği için steam de pahalı.
PS'den ucuz o doğru. ama parasını verdiğim şeyin üstüne para vermek bana nedense paramı çöpe atmışım gibi hissettiriyor

Öncelikle giresunda yaşadığımı belirtmek isterim ve giresundaki ilanlara bakarak 10 bin TL'ye 2 kollu bir ilan gördüm. ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ox-series-s-512-gb-cift-kol-1236483290/detay/
elimde bir tane bilgisayar var fakat sistem özellikleri çok kötü (aşağıya yazıyorum):
i5 4460
8 GB DDR3 ram
GTX 750Ti 2GB VRAM
240 GB SSD
1 TB HDD
PSU bilmiyorum.
Elimde böyle bir sistem bulunuyor ve bununla genelde valorant, ets2 ve rocket league tarzı oyunlar oynuyorum, şimdilik bana yetiyor. Elimde en fazla 10 bin TL bütçe var ve bu paraya PC'yi upgrade etmek çok saçma geliyor. PC upgrade yerine baştan dizmem lazım ama aynı performans için en az 20 bin TL'lik paraya ihtiyacım oluyor.
Arada Ankara'ya seyahat ediyorum ve çantada veya valizde taşınması içinde ufak, kompakt bir cihaz gibi geliyor.
Sizce 2025 senesinde Xbox Series S alınır mı?

ekleme:
konsolu bir televizyona bağlayarak kullanacağım.
Net söylüyorum alınır. Ama o fiyata garantisi vardır umarım. Microsoft türkiye garantili almaya çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,596
Üyeler
183,312
Son üye
vercetti99
Geri