oyunu yuklemem lazımmı bakmak için yoksa siteden hesba girsem yetermisteam ile battlenet fiyatları farklı o yüzden oraya gitmemesi lazım ama gittiyse şaşırmam
eğer performans sıkıntıları çekiyorsan battle net den yükleyip dene bir de istersen grafik ayarlarını verebilirimoyunu yuklemem lazımmı bakmak için yoksa siteden hesba girsem yetermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sonradan geldi biraz beklemek lazım sanırsam
Sitesine gir desteğe yaz gelmez ise benimde gelmemişti yazdım geldioyunu yuklemem lazımmı bakmak için yoksa siteden hesba girsem yetermi
hocam sonradan geldi biraz beklemek lazım sanırsam
fullscreen exclusive de yapabilirsin, kişiden kişiye göre performans farkı değişiyor ayrıca steam dan devam ediceksen steam arayüzünü kapaman lazımçok iyi olur hocam kusura bakmayın geç cevap verdim
bu da 6. resimin linki, fovu kendine göre yapçok iyi olur hocam kusura bakmayın geç cevap verdim
uygulayıp farki söyleceyeceğimfullscreen exclusive de yapabilirsin, kişiden kişiye göre performans farkı değişiyor ayrıca steam dan devam ediceksen steam arayüzünü kapaman lazım
bu da 6. resimin linki, fovu kendine göre yap
bütün ayarları yaptıktan sonra restart shaders pre loading diyip oyunu kapa aç ve sol üstteki dolana kadar oyuna girme
hocam donmalar yok oldu fpsim 120 144 arası sistemim rtx 4060 ti i5 12400f 16 gb ram sistemime göre normalmidir fps? işlemci stok fan olduğundan fps felan düşermi?fullscreen exclusive de yapabilirsin, kişiden kişiye göre performans farkı değişiyor ayrıca steam dan devam ediceksen steam arayüzünü kapaman lazım
bu da 6. resimin linki, fovu kendine göre yap
bütün ayarları yaptıktan sonra restart shaders pre loading diyip oyunu kapa aç ve sol üstteki dolana kadar oyuna girme
işlemcinin sıcaklık değerleri artarsa tabii ki hızından düşer eğer drop falan yersen 1600 tl ye bunu alabilirsinuygulayıp farki söyleceyeceğim
hocam donmalar yok oldu fpsim 120 144 arası sistemim rtx 4060 ti i5 12400f 16 gb ram sistemime göre normalmidir fps? işlemci stok fan olduğundan fps felan düşermi?
elimde hazine varmış ama farkında değilmişim dlss frame generation ı açınca fpsim 200 sabit oldu
hocam ben codm a aldım bazen 2-3 saat sonra gelebiliyor demişlerdisteamden 1000 cp aldım ama gelmedi activision hesabım da bağlı battlenet hesabına gitmiş olabilirmi