Araba teyyibine telefon bağlamak !!

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,649
beyler selam araba toyota auris 2007 idi sanırım her neyse teyyipte telefonu bağlayacak giriş yok bu çakmaklığa bir tane alet takınca oluyormuş sanırım ama çakmaklığa taktığın şeyi teyyibe nasıl bağlayacam teyyibte giriş yokki

beyler selam araba toyota auris 2007 idi sanırım her neyse teyyipte telefonu bağlayacak giriş yok bu çakmaklığa bir tane alet takınca oluyormuş sanırım ama çakmaklığa taktığın şeyi teyyibe nasıl bağlayacam teyyibte giriş yokki
fm transmitter o hocam eger kaset girişi varsa onu jack yapabiliyosunuz aparatla

teyipte giriş olmasına gerek yok o bahsettiğin alet transmitter onu takıyorsun blututla ona bağlanıyorsun boş frekansta çalıyor

Arabada Bluetooth desteği yok ise o alet işe yaramaz
Aux ile bağlantı kurmayı dene

fm transmitter o hocam eger kaset girişi varsa onu jack yapabiliyosunuz aparatla
şundan agam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arabada Bluetooth desteği yok ise o alet işe yaramaz
Aux ile bağlantı kurmayı dene
yok kral linkledim bak teyyip o aux girişide yok işte ondan sormuştum

teyipte giriş olmasına gerek yok o bahsettiğin alet transmitter onu takıyorsun blututla ona bağlanıyorsun boş frekansta çalıyor
bt desteği yok hocam teyyipte linkledim bir hocam bt desteği yoksa çalışmaz demiş

şundan agam

yok kral linkledim bak teyyip o aux girişide yok işte ondan sormuştum

bt desteği yok hocam teyyipte linkledim bir hocam bt desteği yoksa çalışmaz demiş
2009-2011 corolla teyibi
Bunda Bluetooth desteği var hocam
Açmayı bilmiyor olabilirsin

fm transmitter diye geçer, aleti taktıktan sonra radyoda aletin üstünde yazan frekansa getirceksin aleti de bölgende radyo istasyonu olmayan bir frekansa ayarlayacaksın parazit olmasın diye

Bundan yapmayı deneyin

1745502704294.jpeg

Bundan yapmayı deneyin
bundan farklı sanırım hocam

Hocam torpidonun içinde aux girişi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,654
Üyeler