TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

flash99 diye bi kampanya daha çıktı denemek için baktım iki tane 159 pro 2000 lira civarına denk geldi. Nasıl sizce iş görür mü yoksa wincreditten devam mı?
Ben girdim o kampanyaya ama denemedim bir ürün seçtiriyor en başta sonra bir daha ürün seçtiriyor o ürünü normal satın alınca ilk seçtiğimiz hediye mi oluyor?

Ben girdim o kampanyaya ama denemedim bir ürün seçtiriyor en başta sonra bir daha ürün seçtiriyor o ürünü normal satın alınca ilk seçtiğimiz hediye mi oluyor?
Sanırım ilkini hediye etmek için 600 tl lik sipariş oluşturmamızı istiyorlar. Bu işi çözse çözse @valhalla reis çözer

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
yok 50 jetonda gerek yok sen 30 dakika dediğin için 60 jeton sandım o wincredite grdiğinde saydığı ilk 30 dakika yalan 3 gün süren var 30 dakika bitse bile 10 jetonu veriyor merak etme
emin misiniz? 10 dakika sonrasında 30 dakika veriyor. bittiğinde bonus 10 jetonu vermiyor diye biliyorum. bazı arkadaşlar sorun yaşamış. iki kere 10 dakika sonrası 72 saat vermişti.

Isı ölçümü yapmıyor .Akımda yok galiba resme göre
İkisini de yapıyor. Kırmızı işaretlediğim ısı ölçme kablosu, mavi işaretlediğim Amper yani akım ölçümü. Başlığında da yazıyor zaten (Akım, Kapasite/Buzzer, Sıcaklık)
1745575371597.png

emin misiniz? 10 dakika sonrasında 30 dakika veriyor. bittiğinde bonus 10 jetonu vermiyor diye biliyorum. bazı arkadaşlar sorun yaşamış. iki kere 10 dakika sonrası 72 saat vermişti.
veriyor ilk siparişi yapıp iptal edince o jeton kalkıyo ben hiç yaşamadım süreden dolayı jeton kalkmasını

Arkadaşlar sizce 159 pro mu apex mi çok belli bı fark varmı ben pro aldimda sipariş verdimde apex mi alsaydim daha iyiydi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,775
Üyeler
186,239
Son üye
asetto ali
Geri