O zaman ben doğru almışım159 pro claw/finger tutuşa daha yatkın 179 pro palm tutuşa daha yatkın büyük eller için
kredi olayı hala devam ediyormu reissaat almayı düşünen varsa. saatten çok anlamam ama aşağıdakini aldım. gayet güzel duruyor.
1k kredi ile 650 civarına alınabiliyor.
bende ediyor. 17 oldu...kredi olayı hala devam ediyormu reis
Paparadan edersen 10 dk içinde geliyorNe yaparsam yapayım, iade etmeye çalıştığımda karta iade yapıyor krediye iade yapmıyor temu. Wifi ile denedim onda da işe yaramadıKarta iadeyle uğraşmamak adına temu kredisine iade iyi oluyordu. Yok mu bunun bir çözüm yolu?
ben şimdi 1k lık ürünü alıyorum geri iyade ediyorum ama bana hicbir faydası olmadı 2 defa alışveriş yaptım sen nasıl yapıyorsun acıklarmısın..bende ediyor. 17 oldu...
1k etkinliği geliyor. çark çeviriyorum . 50 kredi isityor . 40+10 şeklinde. 1000 tl veya üzeri sipariş geçiyorum ve tamamlıyorum. 2 gün sonra kredi yatıyor. ve bir kaç saat sonra tekrar aynı etkinlik geliyor. döngü bu.ben şimdi 1k lık ürünü alıyorum geri iyade ediyorum ama bana hicbir faydası olmadı 2 defa alışveriş yaptım sen nasıl yapıyorsun acıklarmısın..
biraz şans işi. sürekli hesap açıp dene veya eski hesaplara bak. bazen geliyor.Alıntıyı görüntüle
Benim hesapta böyle gözüküyor wincredit kampanyası yardımcı olabilecek var mıdır?
Uygulamadan cikis yap sil, gece 12den sonra uygulamayi indirip asagida ortadaki kisi isaretine basAlıntıyı görüntüle
Benim hesapta böyle gözüküyor wincredit kampanyası yardımcı olabilecek var mıdır?
Daha once kullanıyordum. 6-7 sipariş verdim. Bugun tekrar verecektim boyle gozuktu.biraz şans işi. sürekli hesap açıp dene veya eski hesaplara bak. bazen geliyor.