TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ekler

• Screenshot_2025-04-25-14-04-00-742_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-04-25-14-04-00-742_com.einnovation.temu.jpg
    644.3 KB · Hit: 43
Sanırım ilkini hediye etmek için 600 tl lik sipariş oluşturmamızı istiyorlar. Bu işi çözse çözse @valhalla reis çözer
Bugün baya yoğunum ama firsat bulursam bakim bi araştırayım kurcalayım gün içinde haber ederim size.. Baktım iş görür bişey patlatırım bi video daha, bu sefer söz kısa olur 😀 hdidnslxl dndkxnd djsjo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apex yok hocam. gümrük sınırı izin vermiyor. ilan da yazana bakmayın. seçeneklere dikkat edin.
Bana dün gelenin kutusunda ajazz pro 179 apex yazıyor ama kullandığım 159 pro nun tıpa tıp aynısı, beni de yemişler anlaşılan 😀

Bugün baya yoğunum ama firsat bulursam bakim bi araştırayım kurcalayım gün içinde haber ederim size.. Baktım iş görür bişey patlatırım bi video daha, bu sefer söz kısa olur 😀 hdidnslxl dndkxnd djsjo

Bana dün gelenin kutusunda ajazz pro 179 apex yazıyor ama kullandığım 159 pro nun tıpa tıp aynısı, beni de yemişler anlaşılan 😀
Aj179 sağ el için onun dışında her özelliği aynı

Bu arada ameraka temuda apex siyah 23 dolardı bu aj179pro Türkiyeye düştüğünde

Aj179 sağ el için onun dışında her özelliği aynı

Bu arada ameraka temuda apex siyah 23 dolardı bu aj179pro Türkiyeye düştüğünde
E iyi de zaten ben de sağ el kullananlardanım :)
159 pro da öyle değil miydi?
Sol elde olanı da mı var bu serinin?

E iyi de zaten ben de sağ el kullananlardanım :)
159 pro da öyle değil miydi?
Sol elde olanı da mı var bu serinin?
159 pro claw/finger tutuşa daha yatkın 179 pro palm tutuşa daha yatkın büyük eller için

Keşke şunu az erken öğreneydim. Normalde uzun tutuş mouse kullanıyordum 159 pro aldım şu anda onu kullanıyorum ama sanki acı çekiyormuşum gibi geliyor :D
bende zamanında 159 pro kullandım bir yerden sonra el ağrısı katlanılmaz oluyor diye sattım 179 pro da stoklara geç geldi atk z1 aldım çoktan atkyi satıp 179 alıcam arkadaşa benim 159 prolardan verip ona sipariş geçtircem 700tlye gelmiş olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri