TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

İstediğin gibi düzenleme yapılanlar aida64 ile çalışan ekranlar. Onları hdmi ile bağlıyorsun 2. monitör gibi çalışıyor. Bendeki öyle. Bu temudakinin kendi yazlımı var ve yazılımda 5-10 tane tema var sadece. Sıcak fırsatlarda geçen yaz 350tl gibi başlıklı konusu vardı.

Bana şimdi 50 jeton tamamlamalı çark çıktı ve ekran karşımda :D Ama almam büyük ihtimal.
Alıntıyı görüntüle

Not : Bu arada şimdi hatırladım bu 3.5inç olan ekran gif oynatmıyor bilginiz olsun. Bunun 5,5inç olanı var onda gif oynatılabiliyor.
alınmaz bence sizinki gibi olsa havada kapılacak ürün ama :)

alınmaz bence sizinki gibi olsa havada kapılacak ürün ama :)
Ben ekrana 2.5 - 3k para ödedim. Çalışmıyorken ekranda dikine çizgiler gözüküyordu. 2k geri ödeme aldım. Bana 1k ya gelmiş oldu. Bedava.. :) Benim ekranın dokunmatik özelliği de var.

Artık gümrük sınırının üstünde bu ekranlar.
1745608648913.png

Aldığımda video çekmiştim. Aida64 gösterge ile wallpaper engine programını arka arkaya çalıştırmıştım. Hem efekt hem gösterge şeklinde.

Bunun 5.5 inch olanı yok mu Temu da?
valla bılmıyorumkı hıc bakmadım böyle ürünlere ama küçük olan varsa alınabılır en azından sıcaklıkları görmek ıcın yeterlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ekrana 2.5 - 3k para ödedim. Çalışmıyorken ekranda dikine çizgiler gözüküyordu. 2k geri ödeme aldım. Bana 1k ya gelmiş oldu. Bedava.. :) Benim ekranın dokunmatik özelliği de var.

Artık gümrük sınırının üstünde bu ekranlar.
Alıntıyı görüntüle
zamanında o konuyu görmüştum ama pek umursamadım boşver dedim ne gerek var zaten uygulamdan bakıyom sürekli kullanmıcam bişey diye umursamadım :)

valla bılmıyorumkı hıc bakmadım böyle ürünlere ama küçük olan varsa alınabılır en azından sıcaklıkları görmek ıcın yeterlı

zamanında o konuyu görmüştum ama pek umursamadım boşver dedim ne gerek var zaten uygulamdan bakıyom sürekli kullanmıcam bişey diye umursamadım :)
Valla çok işe yarıyor. Oyunda bir bakıyorum ekran kartı 80 dereceye çıkmış. Ekrandan fark ediyorum. Hemen fan hızını bir tık arttırıyorum felan.
17-18 tane fan var bilgisayarda. Bazen uğultu oluyor acaba diyorum hangi fan çok çalışıyor ekrandan anlıyorum direk. Bence çok işe yarıyor.

Geçen gün bilgisayar kasıyordu hafiften. Ekrana baktım hemen ekran kartı belleği dolmuş ondan yavaşlamış :D

sepetınde max103 tllık ürün olan varmı septıimi tamamlamam lazımda herhangı bısey olur farketmez

Ben bi bakayım olur da bulursam burdan haber ederim sizi de etiketleyip.. Merak ettim ne menem bi ürünmüş..

Dayanamayıp bende şundan aldım bakalım nasıl olacak 🤣

1000010636.jpg

Hocam şimdi wincredit açılmış 600tl için alışveriş yapmak sizce mantıklı mı ve kaç TL'lik ürün alirsam krediyi kazanırım?
@valhalla

Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi wincredit açılmış 600tl için alışveriş yapmak sizce mantıklı mı ve kaç TL'lik ürün alirsam krediyi kazanırım?
@valhalla
Hocam benim açımdan tek yolu var denenmiş ve kanıtlanmış..
600 ü almayacaksın gidecek.. 3-5 gün hesaba girmeyeceksin sadece bildirimleri takip edeceksin.. Bir sonraki gelecek olan kredi 50 jeton 1000 TL veya 60 jeton 1000 TL olacak hesabında...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,449
Üyeler
186,625
Son üye
wels
Geri