TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@valhalla hocam lınkı atmayı unutmusum pardon arkadasın attıgı urun bu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır bişey olmuyor 50 tl almıstım fıyat duzenlemsınden jetonu etkılemıyor
Hacı nettin sen yahu... 532 TL ???
Asla almam bence alma da aldırma da... O fiyat etmez hocam, deve tüyü mü kaz tüyü mü Allah aşkına :D
Temu piyasasında ederi taş çatlasa en fazla 200 TL (Ki benim gönderdiğim 184 TL idi ben onu galiba 140 civarı bişeye almıştım hala da başka satıcılarda bu fiyatlara bulunabilir.. Senin arkadaş Oral B tarzında ısrarlıysa tabi bilemem onu..

Kasaya fan arıyorsanız bu geçmeli fanlardan ben geçen yaz almıştım. Çok iyi iş görüyor. Hem sessiz hem de kablo tek fanda olduğu için kablo karmaşası aza iniyor.

Aliexpresten 6x temudan 3x almıştım.

https://www.temu.com/tr/-lc-pro-%C3%BC%C3%A7l%C3%BC-paket-yap%C4%B1-bloklar%C4%B1-fan-sessiz-12cm-kablosuz-pwm-rgb-argb-oyun-pc-k%C4%B1l%C4%B1flar%C4%B1-i%C3%A7in-b%C3%B6l%C3%BCnebilir-so%C4%9Futma-uyumlu-mod%C3%BCler-tasar%C4%B1m-g-601099892736096.html?_oak_name_id=2974287157990111528&_oak_mp_inf=EOCA08yn1ogBGiBjNWQyMjA0YThkZjM0ZDkxODNjOGJhOWFhODkyMzdiOCDN8qDx5jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fmarket%2F87467d6af0d91866f953f17e4dd648d9_dTFj4j80G2Vno.jpg&spec_gallery_id=4&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MTA3NTU2&_oak_gallery_order=341042533%2C589917840%2C1000990291%2C875988071%2C912748181&search_key=bilgisayar%20fan%C4%B1&refer_page_el_sn=200049&_x_share_id=36162992-6e06-408d-ba87-3e67155c&_x_sessn_id=e20bhz3jdc&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745604852535_t59lvcqglv

Alıntıyı görüntüle

Bendekiler buna benziyor :
https://www.temu.com/tr/1-adet--120mm-pc-bilgisayar-kasa-fan%C4%B1-5v-3pin-argb-anakart-ayd%C4%B1nlatma-senkronizasyonu-sunucular-i%C3%A7in--pwm-800-1800rpm-so%C4%9Futma-fan%C4%B1-y%C3%BCksek-performansl%C4%B1-kasa-so%C4%9Futucu-fan%C4%B1-7-g-601100476863583.html?_oak_mp_inf=EN%2Bol%2BOp1ogBGiBjNWQyMjA0YThkZjM0ZDkxODNjOGJhOWFhODkyMzdiOCDN8qDx5jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancyalgo%2Ftoaster-api%2Ftoaster-processor-image-cm2in%2F35be4272-0b82-11f0-bfc0-0a580a632983.jpg&spec_gallery_id=7360835315&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=OTAxNTE&_oak_gallery_order=1334474148%2C173622405%2C1319626742%2C1232997763%2C2085556904&search_key=bilgisayar%20fan%C4%B1&refer_page_el_sn=200049&_x_share_id=36162992-6e06-408d-ba87-3e67155c&_x_sessn_id=e20bhz3jdc&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1745604852535_t59lvcqglv

Alıntıyı görüntüle
ben bunların teklılerınden almayı düşünüyordum ayrı ayrı sepetlere ekleyıp daha ucuza alırım dıye :) ses sevıyesı nasıl acaba

Hacı nettin sen yahu... 532 TL ???
Asla almam bence alma da aldırma da... O fiyat etmez hocam, deve tüyü mü kaz tüyü mü Allah aşkına :D
Temu piyasasında ederi taş çatlasa en fazla 200 TL (Ki benim gönderdiğim 184 TL idi ben onu galiba 140 civarı bişeye almıştım hala da başka satıcılarda bu fiyatlara bulunabilir.. Senin arkadaş Oral B tarzında ısrarlıysa tabi bilemem onu..
sordum buda olur diyor :)

@valhalla hocam birde bu diş fırcasında ön sipraiş diyor bu bana gelicek olan 1000tl krediyi nasıl etkiler acaba genelde 2 günde hesaba yatıyor hep yani verdıgım 15 siparişte 2 gün içinde kargoya verılmış bunda durum nasıl olur acaba

Son düzenleme:
ben 1 hesapta son gelenı ellemedım denemk ıcın 2.ye gıne 60 attı bu sefer 1-2 hafta salıp dıger hesaptan devam edıcem sonra bakarım :)
hocam bırde 600 tl ıcın 88 jeton ısıtyor bahsettıgım arkadasta denedık etkınlıgı %4 exstra 50 jeton verıyor ve 88 jeton ısıtyor bunla karsılastınızmı hıc
Onu bugün de gördüm sayfada siz mi yazdınız başka bi arkadaş mı emin değilim... Ama 600 e 88 jeton olayını ilk kez duydum. Tahmin yürütmem gerekirse bahsedilen hesaptan alışveriş ya minimal tutarda ya da hiç yapılmamış olduğu için böyle bir teklifle gelmiş olabilir mi? Yani istemiş ama hadi boş geçmeyelim gibisinden..

ben bunların teklılerınden almayı düşünüyordum ayrı ayrı sepetlere ekleyıp daha ucuza alırım dıye :) ses sevıyesı nasıl acaba

sordum buda olur diyor :)

@valhalla hocam birde bu diş fırcasında ön sipraiş diyor bu bana gelicek olan 1000tl krediyi nasıl etkiler acaba genelde 2 günde hesaba yatıyor hep yani verdıgım 15 siparişte 2 gün içinde kargoya verılmış bunda durum nasıl olur acaba
Ön siparişte tedarik süreci bazı ürünlerde 3-5 günü bulabiliyor ve haliyle de sipariş işleme alındı sürecini beklettiği için 1000 TL kredi de bekliyor. Hatta kargoyu hızlandır desen de sonuç değişmiyor Temu siparişin tedariğinden dolayı bekliyoruz üzgünüz tarzında bi yazı gösteriyor... Bu ürün özelinde bir şey demem yanlış olur biraz şansa demek daha doğru..

Yazılım googlede aratınca çıkar. Ben Asus ryujin alınca onunla 1 yıllık verdi onu kullanıyorum.
İstersen wallpaper engine ile hareketli duvar kağıtları yapabiliyorsun.
Ürünü alırsam sana pm atarım beni yönlendirirsin o konuda destek lazım olabilir ok?

Onu bugün de gördüm sayfada siz mi yazdınız başka bi arkadaş mı emin değilim... Ama 600 e 88 jeton olayını ilk kez duydum. Tahmin yürütmem gerekirse bahsedilen hesaptan alışveriş ya minimal tutarda ya da hiç yapılmamış olduğu için böyle bir teklifle gelmiş olabilir mi? Yani istemiş ama hadi boş geçmeyelim gibisinden..

Ön siparişte tedarik süreci bazı ürünlerde 3-5 günü bulabiliyor ve haliyle de sipariş işleme alındı sürecini beklettiği için 1000 TL kredi de bekliyor. Hatta kargoyu hızlandır desen de sonuç değişmiyor Temu siparişin tedariğinden dolayı bekliyoruz üzgünüz tarzında bi yazı gösteriyor... Bu ürün özelinde bir şey demem yanlış olur biraz şansa demek daha doğru..
anladım hocam
jeton olayıda evet dogru olabılır cunku hıc sıparıs geçmışı yok bırkac kez urun alıp iptal etmıs hemen :)

Bende ole yaptım hocam 2 yada 3 kez 60 li odedim anlamadjm valla her geldiğinde sorgusuz almıştım
Benim dediğimi yap pişman olmazsın ama elin kaşınmasın hesaba zırt pırt girme bekle acık 3-5 gün :)

Benim dediğimi yap pişman olmazsın ama elin kaşınmasın hesaba zırt pırt girme bekle acık 3-5 gün :)
Geçen karşıma çıktı 1000tl wincredit +700tl kupon kampanyası yeni hesap için he birde yeni hesapta şuna tıklayın girmeden çıkın temuyu kapat 5dk sonra gir ana ekrana wincredit promosyonu gelmesi lazım

Ekler

• Screenshot_20250425_213935_Temu.jpg
    Screenshot_20250425_213935_Temu.jpg
    195.8 KB · Hit: 49

Ürünü alırsam sana pm atarım beni yönlendirirsin o konuda destek lazım olabilir ok?
Tabi yardımcı olurum fakat temudaki o küçük ekranlı olanın kendi yazılımı var. Çinlilerin yazılımı. Ben güvenlik açığı olur diye almamıştım. Onun linki aliexpreste felan oluyor.

reis alırsan ve istediğimiz şeyleri koyabiliyorsak bana da haber verir misin

reis alırsan ve istediğimiz şeyleri koyabiliyorsak bana da haber verir misin

Hocam ya benim kafam durdu anlamadım ya da bana sormadın üstüme alındım:)
Kısacası soru kalıbının vardığı noktaya çözümleme yapamadım kendimce... Biraz daha açar mısın mevzuyu?

Hocam ya benim kafam durdu anlamadım ya da bana sormadın üstüme alındım:)
Kısacası soru kalıbının vardığı noktaya çözümleme yapamadım kendimce... Biraz daha açar mısın mevzuyu?
o bilgisayar bilgileri yazan ekranı alırsanız eğer ve istediğimiz gibi düzenleme yapılıyorsa bana da bilgi verir misiniz

Tabi yardımcı olurum fakat temudaki o küçük ekranlı olanın kendi yazılımı var. Çinlilerin yazılımı. Ben güvenlik açığı olur diye almamıştım. Onun linki aliexpreste felan oluyor.
O halde bulurum ben onu... Mini ihtimal bulamazsam dönerim sana..

o bilgisayar bilgileri yazan ekranı alırsanız eğer ve istediğimiz gibi düzenleme yapılıyorsa bana da bilgi verir misiniz
Tamam şimdi algıladım...
Ok ne demek kardeşim tabii ki haber ederim.. Ama malum bizim sayfa 200 lere doğru gidiyor... Olur da ben unutursam bugünden itibaren maksimum 14 gün sonra bana pm den sor geldi mi gibisinden, uyanırım hem sana hem de burdan genele yazarım..

Geçen karşıma çıktı 1000tl wincredit +700tl kupon kampanyası yeni hesap için he birde yeni hesapta şuna tıklayın girmeden çıkın temuyu kapat 5dk sonra gir ana ekrana wincredit promosyonu gelmesi lazım
Aaa bak bu da iyi numaraymış yaw.. Bugüne kadar bana çıkmadı bundan.. Denemek lazım..

O halde bulurum ben onu... Mini ihtimal bulamazsam dönerim sana..

Tamam şimdi algıladım...
Ok ne demek kardeşim tabii ki haber ederim.. Ama malum bizim sayfa 200 lere doğru gidiyor... Olur da ben unutursam bugünden itibaren maksimum 14 gün sonra bana pm den sor geldi mi gibisinden, uyanırım hem sana hem de burdan genele yazarım..

Aaa bak bu da iyi numaraymış yaw.. Bugüne kadar bana çıkmadı bundan.. Denemek lazım..
tamamdır hocam sağolsın

İstediğin gibi düzenleme yapılanlar aida64 ile çalışan ekranlar. Onları hdmi ile bağlıyorsun 2. monitör gibi çalışıyor. Bendeki öyle. Bu temudakinin kendi yazlımı var ve yazılımda 5-10 tane tema var sadece. Sıcak fırsatlarda geçen yaz 350tl gibi başlıklı konusu vardı.

Bana şimdi 50 jeton tamamlamalı çark çıktı ve ekran karşımda :D Ama almam büyük ihtimal.
1745608093391.png

Not : Bu arada şimdi hatırladım bu 3.5inç olan ekran gif oynatmıyor bilginiz olsun. Bunun 5,5inç olanı var onda gif oynatılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,570
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri