Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mertcan Atmaxa
Hocam benim açımdan tek yolu var denenmiş ve kanıtlanmış..
600 ü almayacaksın gidecek.. 3-5 gün hesaba girmeyeceksin sadece bildirimleri takip edeceksin.. Bir sonraki gelecek olan kredi 50 jeton 1000 TL veya 60 jeton 1000 TL olacak hesabında...
Peki bunla 600u alsam tekrar gelir mi ve 1000 olur mu eğer öyle oluyorsa alabilirim yoksa bekleyecegim

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Ahmet Taşlıova
103 max hocam ama olmuyor uğrasmayın kendı septımden bıseyler ekledım ben
Bendeki sepet tamamlayıcı ürünlerden tecrübe edip memnun kaldıklarımı aşağıya linkliyorum sizde de olsun gün gelir lazım olur..

Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bunla 600u alsam tekrar gelir mi ve 1000 olur mu eğer öyle oluyorsa alabilirim yoksa bekleyecegim
O durum alışveriş sıklığın ve alışveriş için yaptığın harcamanla alakalı olur..
Örnek: Nisan 2025 te en az 2 ve üstü vergi hariç 1000 TL alışverişiniz varsa 600 den sonra 1000 gelme ihtimali aşırı derece yüksek olur ama bu kriterin altında alışveriş adedi ve miktarı durumunuz varsa hiç bulaşmayın..

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mertcan Atmaxa
Bendeki sepet tamamlayıcı ürünlerden tecrübe edip memnun kaldıklarımı aşağıya linkliyorum sizde de olsun gün gelir lazım olur..

O durum alışveriş sıklığın ve alışveriş için yaptığın harcamanla alakalı olur..
Örnek: Nisan 2025 te en az 2 ve üstü vergi hariç 1000 TL alışverişiniz varsa 600 den sonra 1000 gelme ihtimali aşırı derece yüksek olur ama bu kriterin altında alışveriş adedi ve miktarı durumunuz varsa hiç bulaşmayın..
1000010646.jpg

3 adet siparisim var şu şekilde Şubat ve Mart'ta 600tl ile 1000tllik alışveriş yapmayı planlıyorum gormussunuzdur gaming mikrofon vardı sizce ne yapmaliyim

Ayrıca 2 adet sipariş vermeyi planlıyorum 600tlyle sonraisnda 1000 gelirse mükemmel olur

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Ahmet Taşlıova
Alıntıyı görüntüle
3 adet siparisim var şu şekilde Şubat ve Mart'ta 600tl ile 1000tllik alışveriş yapmayı planlıyorum gormussunuzdur gaming mikrofon vardı sizce ne yapmaliyim

Ayrıca 2 adet sipariş vermeyi planlıyorum 600tlyle sonraisnda 1000 gelirse mükemmel olur
Hocam vergi hariç sepet tutarlarınız 1000 TL altı görünüyor doğru okuduysam..
Ayrıca Mart 2025 te kampanya yönetiminin çok göz önünde tutmayacağı kadar minimal tutarlı siparişiniz oluşmuş ve Nisan 2025 te hiç siparişiniz yok.. Bu durumda size zaten 600 vermesi gayet normal ve büyük bir olasılıkla bir sonraki de 600 TL kredi olarak çıkacak size :(
Ben Temu nun kampanya yönetimindeki işlediği veri akışına göre sizi bilgilendiriyorum. Son karar size kalmış. Ama illa 600 TL yi kullanma niyetiniz var ise tek seferdeki alışveriş tutarınızın vergi hariç 1000 TL üzeri ve hatta mümkünse tepe sınır değeri olan 1260 TL olmasına özen gösterin, bu sayede bir sonraki kredinin 1000 TL olması şansınızı arttırabilirsiniz..

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mertcan Atmaxa
Tamamdır hocam 1260tl olarak geçeyim ozaman + parolapara ile iki 1260tllik alacağım bayaa indirimli oluyor aslında sonrasında 1000tl olursa daha iyi olur gibi bakalim

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Ahmet Taşlıova
Tamamdır hocam 1260tl olarak geçeyim ozaman + parolapara ile iki 1260tllik alacağım bayaa indirimli oluyor aslında sonrasında 1000tl olursa daha iyi olur gibi bakalim
2 kez 1260 TL lik alışveriş yapmanıza gerek yok, tek seferde bu tutarda bir alışveriş, bir sonraki 1000 TL kampanya kazanmanıza tek başına destek verir.. Ama ürün ihtiyaçlarınız acilse ve bahsettiğiniz parolaparadan cashback kazancınız durumu telafi ediyorsa ayrı tabi..

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Ayrıca Mart 2025 te kampanya yönetiminin çok göz önünde tutmayacağı kadar minimal tutarlı siparişiniz oluşmuş ve Nisan 2025 te hiç siparişiniz yok.. Bu durumda size zaten 600 vermesi gayet normal ve büyük bir olasılıkla bir sonraki de 600 TL kredi olarak çıkacak size :(
Ben Temu nun kampanya yönetimindeki işlediği veri akışına göre sizi bilgilendiriyorum. Son karar size kalmış. Ama illa 600 TL yi kullanma niyetiniz var ise tek seferdeki alışveriş tutarınızın vergi hariç 1000 TL üzeri ve hatta mümkünse tepe sınır değeri olan 1260 TL olmasına özen gösterin, bu sayede bir sonraki kredinin 1000 TL olması şansınızı arttırabilirsiniz..

hocam neden ozellıklle Nisan ayı

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam neden ozellıklle Nisan ayı
Temu campaigne management in zamanında benimle paylaştığı ve halen de uygulamada olan bir parametresidir bu durum... Mesele Nisan ayı değil, esas olan her ayın 25 ine kadar olan sipariş geçmişinin bir sonraki kampanya opsiyonunu şekillendirdiği kurgusudur...
Dolayısıyla ilk baktığı key, user ın her ayın 25 i döngüsüne değin kaç EU tutarında alışveriş gerçekleştirdiğidir. İkinci baktığı ise o user ın son 3 aylık parabol alışveriş tutarı döngüsüdür. Son olarak da hesabın 3 aylık periyotta satın alınan ürün çeşitliliğini ve adedini baz alır. Puanlamada ağırlık merkezi özellikle ilk ikisinde yoğunlaşır. Yaklaşık % 20 kadar da üçüncü etken devreye girer. Her 3 parametrenin optimumuna göre değer ataması yapar ve algoritmik bir sarmal ile kampanya sunumu o user a gerçekleşir. Biraz teknik olduysa kusura bakmayın..

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam sizde hep pahalı şeylere bakıyonuz ya :) ben genelde 500 600 tl liklerle takılıyom 1 sipariste 2 ürün falan olsun diye 5 hak boşa geçmesin maksat :) tek seferde olabildiğince fazla ürün almak amacim
Ben hep en yüksek fiyatlıları aldım valla. 700 vergi öderken şimdi 1k 1k vergi ödüyorum :D Çoklu almak daha iyi ama paketi 2ye bölünce uyuz oluyorum. Geçen hafta 1 parça geldi, diğer parça hala gümrükte bekliyor.

Bir de şu ürünü 2 aydır alasım var ama cesaret edip alamadım.

1745613781895.png

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Ben hep en yüksek fiyatlıları aldım valla. 700 vergi öderken şimdi 1k 1k vergi ödüyorum :D Çoklu almak daha iyi ama paketi 2ye bölünce uyuz oluyorum. Geçen hafta 1 parça geldi, diğer parça hala gümrükte bekliyor.

Bir de şu ürünü 2 aydır alasım var ama cesaret edip alamadım.

Alıntıyı görüntüle
Dövme isi sıkıntılı bence profesyonel değilsen alma derim

Top Bottom