Shix2x
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 997
Aglardim benadamın yerine kendini koyarmısın? aynısı sana yapılsa ne hissederdin? dürüstçe söylermisin

Aglardim benadamın yerine kendini koyarmısın? aynısı sana yapılsa ne hissederdin? dürüstçe söylermisin
report+rep ne demek bilmiyon galiba
Bilmiyormuşsun demek ki.report
rep ne demek söylermisin?Bilmiyormuşsun demek ki.
Yaz internete görürsün, +Rep, internet forumlarında ve sosyal medya platformlarında kullanıcıların birbirlerine verdikleri olumlu geri bildirim puanlarıdır. "Repülasyon" kelimesinin kısaltmasıdır ve kişinin çevrimiçi topluluk içindeki güvenini temsil eder.rep ne demek söylermisin?
Sen hesabini atsana sana da yapalim kankarep ne demek söylermisin?
Reis Replersem Ne Kazanacağım Ve Neyden Repliycez Adamıhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198346751388/ +rep bırakana +rep bırakırım bıraktıktan sonra yazmanız yeterli![]()
+rep i report olarak biliyorsunuz sizde galiba. +Rep, internet forumlarında ve sosyal medya platformlarında kullanıcıların birbirlerine verdikleri olumlu geri bildirim puanlarıdır. "Repülasyon" kelimesinin kısaltmasıdır ve kişinin çevrimiçi topluluk içindeki güvenini temsil eder.Reis Replersem Ne Kazanacağım Ve Neyden Repliycez Adamı
Windows 7 kullanıyorumSen hesabini atsana sana da yapalim kanka
açıklamayı söyleseydin ya direkt report anladımYaz internete görürsün, +Rep, internet forumlarında ve sosyal medya platformlarında kullanıcıların birbirlerine verdikleri olumlu geri bildirim puanlarıdır. "Repülasyon" kelimesinin kısaltmasıdır ve kişinin çevrimiçi topluluk içindeki güvenini temsil eder.
Report anlayıp direkt yargısız infaz yapacağına profilime girip baksaydın keşke.Windows 7 kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açıklamayı söyleseydin ya direkt report anladım
o senin profil miReport anlayıp direkt yargısız infaz yapacağına profilime girip baksaydın keşke.
Evet benim profilim.o senin profil mi
sen +Rep diye yazsan bile bazılarınca 2 anlam çıkıyor zaten. bi "Reputation" olan var bir de "report" olan varEvet benim profilim.