sfky9842
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,188
bunun bios eski asus mavi ekran olanlardan değil mi

bunun bios eski asus mavi ekran olanlardan değil mi
Aynen o eski renkli BIOS'lardan. Şuanki bazı laptop BIOS'ları gibi.bunun bios eski asus mavi ekran olanlardan değil mi) ucuz olması sebebi bios bence benim eski h81 anakartımın bios bundan daha günceldi
kağıt üstünde iyi güzel anakart alınırda bunun tasarımı neden böyle acaba bilmediğimden soruyorum nostalji için falan mıAynen o eski renkli BIOS'lardan. Şuanki bazı laptop BIOS'ları gibi.
ARGB ya da RGB ile işin yoksa yapıştır geç.Ağa nabiyim simid hamgisni alıyım biri 2 k biri 3.2
Kurumsallar için üretilmiş anakartlardan. Tasarımı beyaz mavi olması lazım. Bizim normal BIOS'lardan yapılan ayarlar bunda da yapılıyor.kağıt üstünde iyi güzel anakart alınırda bunun tasarımı neden böyle acaba bilmediğimden soruyorum nostalji için falan mı![]()
Çok geç kaldın. Fiyatı bedavaydı.Reis ürünü şimdi alicaktim kaldirilimis aynısından başka bulamadım bide sen bakarmisin
Ürün neydi göremedim.Çok geç kaldın. Fiyatı bedavaydı.
Aldım reis benim oc la fln isim yok birazcık hikayeli oyun oynuyorum bide isim oluyo bilgisayarda o yüzden aldimişlemcine ve bütçene bağlı ve gayet alınabilir UV yaparsın ama oc olmaz bence bu anakartta stok ayarlarda kullanacaksan müq anakart
Ya reis b550 m k yi 2 ye eski nesil bide normal yeni neislini 3.2 ye bulduydum 3.2 alacaktım zam geldiÜrün neydi göremedim.
o zaman h.o.Aldım reis benim oc la fln isim yok birazcık hikayeli oyun oynuyorum bide isim oluyo bilgisayarda o yüzden aldim