G6 odyssey bu fiyattan alınır mı

K1dot

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,234
herkese merhaba arkadaşlar ekran kartı ne alacağıma sonunda karar verdim sizden istediğim bu monitörü yorumlamanız ve bir va panel olarak ne durumda olduğunu söylemeniz monitör işi bir anda olduğu için sadece 1 incelemesine bakabildim orda da çoğunlukla monitör ovülüyordu sizin fikirleriniz nelerdir biraz uzattım sanırım
@Jill Valentine

Son düzenleme:
Bu satıcıdan ürün alıcaktım ama yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ürünün satış sonrası desteğinde olumsuz yorumlar vardı monitör gibi riskli bir üründe satıcı önemli bana kalırsa az daha verip daha iyi bir satıcıdan alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca atmış olduğunz ürün outlet

Alınmaz

Bu satıcıdan ürün alıcaktım ama yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ürünün satış sonrası desteğinde olumsuz yorumlar vardı monitör gibi riskli bir üründe satıcı önemli bana kalırsa az daha verip daha iyi bir satıcıdan alınabilir.

Ayrıca atmış olduğunz ürün outlet , mağazada kim bilir ne kadar açık kalmıştır.
hocam Akakçe de listelendiğine göre pek bir sorun olmaz diye düşünüyorum bir kaç forumda da güvenilir olduğu belirtilmiş bir de şikayet varda zaten bilindik sitelerin bile sorunları var yinede emin olmadan almam tabikide

değerli önerin için teşekkürler hocam rica etsem nedenini sorabilirmiyim

Ayrıca atmış olduğunz ürün outlet
yeni fark ettim ondan ucuz olmalı

hocam Akakçe de listelendiğine göre pek bir sorun olmaz diye düşünüyorum bir kaç forumda da güvenilir olduğu belirtilmiş bir de şikayet varda zaten bilindik sitelerin bile sorunları var yinede emin olmadan almam tabikide

değerli önerin için teşekkürler hocam rica etsem nedenini sorabilirmiyim
Siz bilirsiniz ölü pikselli ürün gelirse eğer iade süreciyle uzun süre uğraşırsanız küçük fiyat farklarını vermenin değerini sonradan anlamış olursunuz, dilerim sağlam ürün gelir.

n11 den alıcaz o zaman monitörü peki monitör nasıldır bir bilginiz var mı

Outlete bu para değmez
evet hocam yeni fark ettim outlet olduğunu n11 üzerinden alıcam sanırsam

Siz bilirsiniz ölü pikselli ürün gelirse eğer iade süreciyle uzun süre uğraşırsanız küçük fiyat farklarını vermenin değerini sonradan anlamış olursunuz, dilerim sağlam ürün gelir.
teşekkürler öneriniz için n11 den siparişi vericem küçük fiyat farklarına takılmam normalde 12 bindi burda 10 bine görünce bakayım dedim şimdi n11 de 11.300 lerde bir şeye düşmüş

hocam samsungun kendi sitesinde eğitim mağazasında şuan böyle fiyatı direkt kendi sitesinden alın tüm riskleri ortadan kaldırın.
1745780980817.png

hatta bazı kuponlar var sanırım araştırıp az daha ucuza getirebilirsiniz HOSGELDIN5 miydi neydi app'e özel ilk sipariş kuponu vardı biraz araştırabilirsiniz.

hocam samsungun kendi sitesinde eğitim mağazasında şuan böyle fiyatı direkt kendi sitesinden alın tüm riskleri ortadan kaldırın.Alıntıyı görüntüle
hocam ürün hakkında ne düşünüyorsunuz bir de kargo süreci nasıl olur daha mı hızlı olur

hocam samsungun kendi sitesinde eğitim mağazasında şuan böyle fiyatı direkt kendi sitesinden alın tüm riskleri ortadan kaldırın.Alıntıyı görüntüle

hatta bazı kuponlar var sanırım araştırıp az daha ucuza getirebilirsiniz HOSGELDIN5 miydi neydi app'e özel ilk sipariş kuponu vardı biraz araştırabilirsiniz.
hocam link atma şansınız var mı acaba

Geri