Monitorler arasında kaldım

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Bütçe
12

Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör​

ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör​

bunların arasında kaldım arkadaşlar var mı ortalama bu fiyatlara 12k 13k 10k 2k çözünürlük minimum olması şart freesync vs hdr ve renk doğruluğu daha önemli 144 hz gayet yeterli oynayacağım oyunlar için ne önerirsiniz?

Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör​

bunların arasında kaldım arkadaşlar var mı ortalama bu fiyatlara 12k 13k 10k 2k olması şart freesync vs hdr ve renk doğruluğu daha önemli 144 hz gayet yeterli oynayacağım oyunlar için ne önerirsiniz?
evnia daha iyiydi sanırım forumda 1-2 monitörler hakkında bilgili olan arkadaşlar öyle diyordu.

bunların arasında kaldım arkadaşlar var mı ortalama bu fiyatlara 12k 13k 10k 2k çözünürlük minimum olması şart freesync vs hdr ve renk doğruluğu daha önemli 144 hz gayet yeterli oynayacağım oyunlar için ne önerirsiniz?
Evnia almanı öneririm.

evnia daha iyiydi sanırım forumda 1-2 monitörler hakkında bilgili olan arkadaşlar öyle diyordu.

AI sordum renk kalitesi açısından %5 6 gibi daha iyi diyor asus olan ancak emin olmak istedim hikayeli oyunlar oynanacak ağırlıklı olarak

AI sordum renk kalitesi açısından %5 6 gibi daha iyi diyor asus olan ancak emin olmak istedim hikayeli oyunlar oynanacak ağırlıklı olarak
yapay zeka bu tarz konularda iyi tabii ki ama kullanıcıların fikri (şimdilik) daha doğru.

daha yeni spider man serisinde ki 3 oyunu bitirdim 2k olarak aşırı memnunum tavsiye ederim bu 12 13 k fiyatları bana haketmiyolar gibi geliyor

3 aşağı 5 yukarı denk ürünlerdir fiyat tasarım olarak değerlendirilebilir acs modeli kullanıyorum ne ölü pixel var ne öyle katlanılmaz ışık sızması renkler vs gayet iyi memnunum 10k ya amazondan almıştım.

evnia'yı alıyorum gitsin ya düşünmeye devam ettikçe bütçeyide arttırmam gerekiyor çünkü teşekkür ederim arkadaşlar.

Merhaba dostum Ben olsam 2. seçeneğin olan XG27ACS Modelini seçerim gayet iyi bir seçenek olur

3 aşağı 5 yukarı denk ürünlerdir fiyat tasarım olarak değerlendirilebilir acs modeli kullanıyorum ne ölü pixel var ne öyle katlanılmaz ışık sızması renkler vs gayet iyi memnunum 10k ya amazondan almıştım.
ayak uzunluğu masana yetecekse bu modeli gerçekten çok öneriyorlar

Evniayı kasımda 5999tlden aldım 2k IPS bir monitör icin gayet güzel ghosting yok gibi bir şey genel olarak malzemeside güzel şuan G6 oledin yanında ikinci ekran olarak kullanıyorum siyahlar harici oledin yanında sırıtmıyor

Geri