TOPLAMA PCLERIN HAZIR SISTEMLERDEN DAHA PAHALI OLMASI

Hocam zaten sizin attiginizi alacagim. 46k dedigim sistem sizin attiginiz. Ustunde yukseltmeler yapinca 46kyi buldu.
anakartı b650 yap 2.m2 slotu lazım oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi zorlarsan bu daha mantıklı gibi ama tabi bütçeyi zorlarsan

Hocam o işlemci fazla olmaz mi ? Ayrica boyle bir pc alacaksam 2x16 ram ile alirim.
yok işlemci gayet kafi bence kardom ileride gelen oyunları da hesaba kat ileride değiştirme yapmazsın uzun bi süre en azından

anakartı b650 yap 2.m2 slotu lazım oluyor

bütçeyi zorlarsan bu daha mantıklı gibi ama tabi bütçeyi zorlarsan
Hocam benim butce 46k. Kartin dibi. Zaten bana bu sistem yeter. Hafta ici full calisiyorum. Gunde en fazla 2 saat oynarim. 9070 fazla kacar 4 kda oynamayacagim sonucta. Ilk onerdiginiz sistemde ssd , ram , sogutucu , anakart yukseltmesi yaptim.

yine berbat bir öneri olmuş. 16gb ram günlük kullanım ve oyunda fazla fazla yetiyor yayın açılmıyorsa. boş yorumların var. 2x8 kullandım 1 sene boyunca bir kere yetmediği olmadı. 2x16 ya geçemiyor sanki alan adam. bir sene sonra geçtim 2x16'ya gram fark hissetmiyorum
kardo sen hiç kalkıp adam akıllı oyun oynamadın mı? cts2 ye gir 120k nüfusdan sonra oynayamazsın oyunu. ki böyle oyunlar çok tek taraflı bakıyorsun oyunların ram isteği artıyor adam yeni alıyor cihazı bırak uzun süre almasın. 2x8 ram alırsa max 1 yıl sonra değiştirecek bu kadar net uğraşmasın diye diyorum. ddr4 olsa mantıklı ama ddr5 de olmaz

Hocam benim butce 46k. Kartin dibi. Zaten bana bu sistem yeter. Hafta ici full calisiyorum. Gunde en fazla 2 saat oynarim. 9070 fazla kacar 4 kda oynamayacagim sonucta. Ilk onerdiginiz sistemde ssd , ram , sogutucu , anakart yukseltmesi yaptim.
soğutucu nasıl yukselttin la

46-47 k kartin dibi hocam. Oyun alamayacagim bu gidisle. Pc boş boş duracak gibi.
kardo 5 tane pc var evimde sana diyeceğim tek şey oyunlar için min 2K para ayır kenara max 3K online oyunlar haricinde ki oyunları paylaşımlı hesaplar ile oyna online olanları ise de satın al yoksa evin yolunu bulamazsın. +500 oyun sahibi biri olarak diyorum. Benim sana gönderdiğim sistemde yukarıda ki arkadaş 7800 olmamasına taktı eğer bütçeni fazla zorlar üste çıkarsan oyun sıkıntısı çekersin benim dediğimi yaptığında ise oyun için bütçen kalır ayriyeten de her yıl yeni bi ekran kartı tanıtılıyor bu kart seni çok rahat 4 yıl götürür. Devamında zaten ekonomin düzelince daha yenisini alırsın 5070 kullanan birini kaale almak mantıklı değil kardom. Benim ki tavsiye istersen diğer sistemleri al eğer bi sıkıntı yaşarsan dm den yazarsın yardımcı olurum.

soğutucu nasıl yukselttin la
Thermalright 240mm sıvı soğutucu taktım. Internetteki testlerde hava sogutuculu hali bile 75 derecelerde geziyor. 4k fiyat ama 2 yil birebir degisim garantili.

kardo 5 tane pc var evimde sana diyeceğim tek şey oyunlar için min 2K para ayır kenara max 3K online oyunlar haricinde ki oyunları paylaşımlı hesaplar ile oyna online olanları ise de satın al yoksa evin yolunu bulamazsın. +500 oyun sahibi biri olarak diyorum. Benim sana gönderdiğim sistemde yukarıda ki arkadaş 7800 olmamasına taktı eğer bütçeni fazla zorlar üste çıkarsan oyun sıkıntısı çekersin benim dediğimi yaptığında ise oyun için bütçen kalır ayriyeten de her yıl yeni bi ekran kartı tanıtılıyor bu kart seni çok rahat 4 yıl götürür. Devamında zaten ekonomin düzelince daha yenisini alırsın 5070 kullanan birini kaale almak mantıklı değil kardom. Benim ki tavsiye istersen diğer sistemleri al eğer bi sıkıntı yaşarsan dm den yazarsın yardımcı olurum.
Hocam ben size danisacagim. Yarin siparis verecegim son bir kontrolleri yaparsiniz.

Thermalright 240mm sıvı soğutucu taktım. Internetteki testlerde hava sogutuculu hali bile 75 derecelerde geziyor. 4k fiyat ama 2 yil birebir degisim garantili.

Hocam ben size danisacagim. Yarin siparis verecegim son bir kontrolleri yaparsiniz.
bence bir tık gereksiz olmuş phantom spirit taksan daha serin çalışırdı, hazır gelen soğutucu zaten soğutur ayrıca

Tamamdır kardom akşam 5 de dükkan kapıyom 6 da eve geçince açıom pc yi bilgin olsun ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,401
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri