7800x3D işlemcinin sıcaklıkları normal mi ?

sucukreizimiz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Merhaba, NZXT X53 240mm sıvı soğutma kullanıyorum. İşlemci sıcaklığım boşta 45-50 °C arasında değişiyor. Tarayıcıyı açtığımda ise sıcaklık 50-65 °C arasında stabil olmayan bir şekilde gidip geliyor Herhangi bir twitter falan açınca 7 8 derece artıyor sonra bir anda düşüyor. Oyunlarda ve stres testlerinde maksimum 74 °C'yi gördüm. Oyun oynarken ise sıcaklık genellikle 70 °C'nin üstüne çıkmıyor.

Merhaba, NZXT X53 240mm sıvı soğutma kullanıyorum. İşlemci sıcaklığım boşta 45-50 °C arasında değişiyor. Tarayıcıyı açtığımda ise sıcaklık 50-65 °C arasında stabil olmayan bir şekilde gidip geliyor Herhangi bir twitter falan açınca 7 8 derece artıyor sonra bir anda düşüyor. Oyunlarda ve stres testlerinde maksimum 74 °C'yi gördüm. Oyun oynarken ise sıcaklık genellikle 70 °C'nin üstüne çıkmıyor.
ben deepcool ls720 360mm ile kullanıyorum benimde az çok böyle ama ben fan hızı sevmiyorum diye biostan hızlarını düşürmüştüm o yüzden normal gibi geldi. ama ani değişimler bende olmuyor

Normal değerler kanka

değerler normal kaliteli 240 lar bile sizinki gibi ucundan kurtarıyor hocam bu işlemci 360 istiyor

Ryzenler böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stock 88 max 120watt çeke(meye)n bir işlemci hiç gerek yok hocam
olabilir hocam o da mantıklı kullanılır zaten soğuk kullanmak isteyenler için demiştim

Geri