F/P 9070XT SİSTEM ÖNERİSİ (ETKİNLİK)

Anakart ve işlemci mide bulandirdi illa bu ekran kartı olcak diye paranızı rezil etmeyin bence
ana kartın modelini yanlış koymuşum teşekkürler düzeltim KAFAM KADAR düzgün bir dil ile eleştiriye açığım dememe rağmen böyle kaba bir dil ayıp oluyor hocam :D 7400f'in altında da KAFAM KADAR sorunlu olduğunu ve 7500f'in daha iyi olacağını yazmışım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman 2 adet yap

linki düzelt
link düzgün zaten boşluğu silmen lazım yazmışım .

Yinede alacak arkadaşlara tavsiyem linke bas al şeklinden ziyade kendiniz araştirin kampanyaları kovalayın ben Mart başı 9070xt çıktığı gibi hepsini 0 alarak bu fiyatlara topladım
9600x 7.5k
Colorful b650 wifi (gpu slot m2 slot gen5) 4.8k
Patriot milli ramler 3.5
Giga g.oc 9070xt 32k
Enermax 1200w 4.8k

Evet Abdullah Abinin videosundan beri ben de araştırıyorum. ama sıcak fırsatlara konu açmaya mesaj sayım yetmedi.

Öncelikle Anakart ve RAM'den daha iyisi yok, bunlar kesin parçalar.

İşlemci tarafında 7500f en iyi seçenek gibi duruyor (8400f aslında 2k daha ucuz fakat değer mi bilemiyor ayrıca 4nm.).

Ekran kartı olarak birisi sıcak fırsatlara 3 ay vade farksız 5070 (27K TL) atmış. AMD sevmeyenler tercih edebilir. DLSS ile beraber FPS uçuyor biliyorsunuz.

Kasa kullanmayın uzay montaj yapin, isterseniz sarı sitede hava akışı olan ikinci el bir kasa alabilirsiniz. PSU olarak Gigabyte GP-P750GM 750 W, 3249TL'ye bulunuyor.

SSD olarak tercih meselesi konu sahibinin önerdiği modeller güzel. Bütçe varsa Renegade gibi modeller tercih edilebilir.

Evet Abdullah Abinin videosundan beri ben de araştırıyorum. ama sıcak fırsatlara konu açmaya mesaj sayım yetmedi.

İşlemci tarafında 7500f en iyi seçenek gibi duruyor (8400f aslında 2k daha ucuz fakat değer mi bilemiyor ayrıca 4nm.).

Ekran kartı olarak birisi sıcak fırsatlara 3 ay vade farksız 5070 (27K TL) atmış. AMD sevmeyenler tercih edebilir. DLSS ile beraber FPS uçuyor biliyorsunuz.

Kasa kullanmayın uzay montaj yapin, isterseniz sarı sitede hava akışı olan ikinci el bir kasa alabilirsiniz. PSU olarak Gigabyte GP-P750GM 750 W, 3249TL'ye bulunuyor.

SSD olarak tercih meselesi konu sahibinin önerdiği modeller güzel. Bütçe varsa Renegade gibi modeller tercih edilebilir.
şöyle eleştirinizi yapın canımı yiyin önerin için teşekkürler 8400f bir tık dandik olduğu için her ne kadar amaç fp olsa bile 8400f koymak istemedim :D

Psunun üstünü silde kimse almasın patlamasıyla nam salmış tier listte göruyör

Abdullah videosunu şimdi izledim doğru söylüyor zaten biz forumda hep kendi elinizle toplayın diye yazıyoruz kimseye hazır sistem önermiyoruz yapsınlar öneririz bakıyorum her hazır sisteme kendim topladığımda daha ucuz

hepsi cl 40 ram yok tuhaf tuhaf soğutucu kasa koyoyor ne yükseltme yapinca zaten 60k oluyor ben gidip elle daha ucuzuna kalitelisini topluyorum zaten

Gigabyte psudan bahsediyorum :d senin listendeki xpg iyi b ya da b- olması lazımdı listede 1bin lira kısmak için giga PSU alinmaz
c+

Gigabyte psudan bahsediyorum :d senin listendeki xpg iyi b ya da b- olması lazımdı listede 1bin lira kısmak için giga PSU alinmaz
xpg kyber 750W bahsediyorsun c4 diye ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,482
Üyeler
174,379
Son üye
1836685
Geri