F/P 9070XT SİSTEM ÖNERİSİ (ETKİNLİK)

Benim anlamadığım konu bu bütçelere çıkıldığında hala 100-200₺'nin lafı olması. Sadece ekran kartı başlı başına 35.000₺ seviyelerindeyken bana komik gelmeye başlıyor. Hazır bu bütçelere çıkan birinin sırf daha uygun diye kaliteden o kadar da ödün vereceğini sanmıyorum.
Burada kastım kasa ve m2 tarafı. 4.0 hızlarında bir m2 alıyorsan 4.000-5000'lerde bir okuma yazma beklememelisin diye düşünüyorum. Zaten 970 Evo Plus (3.0) 3.500 okuma 3.300 de yazma destekliyordu :) Günümüz 4.0 diye çıkan çoğu m2 neredeyse 3.0 hızlarında

7400f ile ilgili bir yazı:
şu an işlemci alacak olsam 500 daha verir 7500f alırım böyle şeylerle uğraşmam
eline sağlık hocam bana bütçeyi bir tık arttırıp anakartı dolu almak mantıklı geliyor çünkü ileride adam 9070 inin yanına bir x3d çekmek ister ondan dolayı birde sanırım 120w işlemci ve 9070xt 750w yeterli gelir mi emin değilim herkes bu kart canavar 850 lazım 1000 lazım vs diyor bende düşününce kasayı 360 destekli ve minimum 850w psu almak daha mantıklı geldi tabi ki de bu önerilerim hepsi bütçe arttırdığından tamamen kullanıcının cebine kalmış bir durum
7400f ile ilgili uyarı için teşekkürler

hocam etinliğin amacı en düşük fiyatı tutup FP bir sistem toplamak olduğundan dolayı bütçeyi elimden geldikçe dar tutup düşük fiyatlı parçalar kullandım eleştiri için teşekkürler.

Benim anlamadığım konu bu bütçelere çıkıldığında hala 100-200₺'nin lafı olması. Sadece ekran kartı başlı başına 35.000₺ seviyelerindeyken bana komik gelmeye başlıyor. Hazır bu bütçelere çıkan birinin sırf daha uygun diye kaliteden o kadar da ödün vereceğini sanmıyorum.
Burada kastım kasa ve m2 tarafı. 4.0 hızlarında bir m2 alıyorsan 4.000-5000'lerde bir okuma yazma beklememelisin diye düşünüyorum. Zaten 970 Evo Plus (3.0) 3.500 okuma 3.300 de yazma destekliyordu :) Günümüz 4.0 diye çıkan çoğu m2 neredeyse 3.0 hızlarında
çok doğru etkinliğin amacı en düşük yapıp en fp yapmak olduğu için tercihim bu oldu teşekkürler G2 seçmemin en büyük sebebi dram bulundurması fakat opsiyonel olarak bir ssd daha ekleyeceğim eleştiriniz üzerine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta bilinmedik markalara yonelmeyin
ana karta sıkıntı yok.

eleştiriniz ve öneriniz üzerine 2 adet daha ssd ekledim teşekkürler :peepokalp:

Son düzenleme:
çok doğru etkinliğin amacı en düşük yapıp en fp yapmak olduğu için tercihim bu oldu teşekkürler G2 seçmemin en büyük sebebi dram bulundurması fakat opsiyonel olarak bir ssd daha ekleyeceğim eleştiriniz üzerine.

ana karta sıkıntı yok.

eleştiriniz ve öneriniz üzerine 2 adet daha ssd ekledim teşekkürler :peepokalp:
Bir tane linkin bozuk, bende açılmıyor.

7400f ile ilgili uyarı için teşekkürler

hocam etinliğin amacı en düşük fiyatı tutup FP bir sistem toplamak olduğundan dolayı bütçeyi elimden geldikçe dar tutup düşük fiyatlı parçalar kullandım eleştiri için teşekkürler.
haa pardon hocam birine sistem öneriyorsunuz sandım farklı bir muhabbetmiş :)

Anakart ve işlemci mide bulandirdi illa bu ekran kartı olcak diye paranızı rezil etmeyin bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,488
Üyeler
174,379
Son üye
1836685
Geri