Yardım 2K monitörde RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı sorunsuz kullanılır mı?

Şimdi bu kule tipi soğutucuyu sipariş ettim. Bunu çok önerdiler:

Aaa unuttum. Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?

@ynsemreuzun
@jombo
hocam güzel model seçimi olmuş şimdi şunu söyleyeyim ben iki kasada da sanırım argb desteği yok yani kasa fan renkleri ile oynanmıyor bu soğutucunu renkleri ile oynanabiliyor yani kasa fan ışığı güç alıp çalışıyor bu fan direkt kablo ile bağlanması lazım güç ayrı rgb ayrı her neyse sanırım anakart değiştirmeden ışık ayarlaması yapamazsınız doğal olarak kasada kontrolcü yok yani soğutunucun ışıksız olanını almak daha mantıklı olur çünkü diğer türlü ışıklar çalışmayacak soğutucuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?

Reis sen hala ekran kartı çözemedin mi ya nasıl idare ediyon :shy:
2. sistem var çok şükür 5070ti aldım iade ettim aynı fiyata 5080 var şuanda kararsız kaldım

hocam güzel model seçimi olmuş şimdi şunu söyleyeyim ben iki kasada da sanırım argb desteği yok yani kasa fan renkleri ile oynanmıyor bu soğutucunu renkleri ile oynanabiliyor yani kasa fan ışığı güç alıp çalışıyor bu fan direkt kablo ile bağlanması lazım güç ayrı rgb ayrı her neyse sanırım anakart değiştirmeden ışık ayarlaması yapamazsınız doğal olarak kasada kontrolcü yok yani soğutunucun ışıksız olanını almak daha mantıklı olur çünkü diğer türlü ışıklar çalışmayacak soğutucuda

Sipariş vermiştim hocam :(
Şimdi ise iptal et diye bir seçenek yok.
Birde nedense telefona kod gelmediği için ödemeyi havale yoluyla yaptım ve manuel olarak ben IBAN larını yazıp açıklamaya sipariş numaramı yazdım. Canlı destek vs yok sanırım sitede ve mesai saatleri dışı.. :(

Sipariş vermiştim hocam :(
Şimdi ise iptal et diye bir seçenek yok.
Birde nedense telefona kod gelmediği için ödemeyi havale yoluyla yaptım ve manuel olarak ben IBAN larını yazıp açıklamaya sipariş numaramı yazdım. Canlı destek vs yok sanırım sitede ve mesai saatleri dışı.. :(
yarın ulaşırsınız hocam dert etmeyin sıkıntı olmaz ki çok büyük bir sorun değil sadece ışıkları yanmaz ışık için ya ayrı kontolcü 500 lira civarı ya da anakart yükseltmesi gerekli tam emin değilim sistemde seçili modelde argb portu var mı varsa gerek yok ışıklar çalışır

yarın ulaşırsınız hocam dert etmeyin sıkıntı olmaz ki çok büyük bir sorun değil sadece ışıkları yanmaz ışık için ya ayrı kontolcü 500 lira civarı ya da anakart yükseltmesi gerekli tam emin değilim sistemde seçili modelde argb portu var mı varsa gerek yok ışıklar çalışır
O halde gelsin hocam aynı soğutucu. Şimdi kasayı sipariş edeceğiz daha sistemi sipariş bile etmedik. Oraya geliyoruz artık.

@jombo Hocamında kasa konusunda fikrini merak ettim.

@ynsemreuzun Ayrıca sizinde tercihiniz ne olurdu hocam kasa konusunda? İkisinin hava akışı konusunda farkı yoktur değil mi?

O halde gelsin hocam aynı soğutucu. Şimdi kasayı sipariş edeceğiz daha sistemi sipariş bile etmedik. Oraya geliyoruz artık.

@jombo Hocamında kasa konusunda fikrini merak ettim.
hocam çok benzer kasalar birisi daha yüksek birisi daha geniş çok az milim farklar var göze hangisi hitap edersen onu alın direkt

hocam çok benzer kasalar birisi daha yüksek birisi daha geniş çok az milim farklar var göze hangisi hitap edersen onu alın direkt
youtubedan aratın kolayca bulursunuz

youtubedan aratın kolayca bulursunuz
Söyledim ve tip olarak artık kendin seç dedim kuzenime. O da VG3400S seçti hocam. O kasayla alacağız sistemi. Sipariş vermeden önce son kez size atayım sistemin durumunu:

1745956298373.png

1745956366665.png

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın anakarta bakabilirsiniz argb port konusunda emin değilim tekrar söyliyeyim
Sonuç olarak anakartta argb port olmasa bile bir sorun yok sadece soğutucunun ışığı yanmaz ama sorunsuz çalışır değil mi hocam?

Sonuç olarak anakartta argb port olmasa bile bir sorun yok sadece soğutucunun ışığı yanmaz ama sorunsuz çalışır değil mi hocam?
evet evet ayrı dediğim kontrolcülerden alıp ışık ayarı yapılaibilir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,392
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri