PoyrazEgePE4
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar ben Logitech g pro 2 lightspeed mouse alıcam ama 1k hz ile geliyor 8k olması için ayrı bir usb dönüştürücü alınması lazımmış ama nerde satılıyor bulamadım
bulamadıysan mchose l7pro al hem dongle ile geliyor hemde gecikme degerleri logitechten 3 kat daha dusuk.Merhabalar ben Logitech g pro 2 lightspeed mouse alıcam ama 1k hz ile geliyor 8k olması için ayrı bir usb dönüştürücü alınması lazımmış ama nerde satılıyor bulamadım
Benim klavye ve kulaklığımda logitech o yüzden mouseda alıp bir eko sistem oluşturmayı istiyorum ve türkiyede dongle yok galibabulamadıysan mchose l7pro al hem dongle ile geliyor hemde gecikme degerleri logitechten 3 kat daha dusuk.
o yüzden mchose al diyorum hem 2 kat ucuz hemde 3 kat daha performanslı gecikme olarak ve 3395 sensör var.Benim klavye ve kulaklığımda logitech o yüzden mouseda alıp bir eko sistem oluşturmayı istiyorum ve türkiyede dongle yok galiba
ve 8khz dongle kutu icinde geliyor.o yüzden mchose al diyorum hem 2 kat ucuz hemde 3 kat daha performanslı gecikme olarak ve 3395 sensör var.