❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless 10.999 TL

Hyperx cloud 2 kablolu var, sizce ondan buna geçilir mi? İkisini de kullanan varsa yardımcı olursa sevirinim. Cloud 2 ye resmen aşığım özellikle cs2 de her sesi duyuyorum mesafe fark etmiyor ancak kablosuz olsun istiyorum..

Hyperx cloud 2 kablolu var, sizce ondan buna geçilir mi? İkisini de kullanan varsa yardımcı olursa sevirinim. Cloud 2 ye resmen aşığım özellikle cs2 de her sesi duyuyorum mesafe fark etmiyor ancak kablosuz olsun istiyorum..
Valla hocam maddi durumuna göre değişir, ben de bi düşündüm kablolu corsair void elite var değiştirsem mi diye ama sonra vazgeçtim

13'e almıştım siyahını birkaç ay önce keşke daha önce alsaydım dediğim nadir aletlerden. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun pişman etmez.

2 yıla yakındır siyahını kullanıyorum. bi an bunu da almak aklımdan geçmedi desem yalan olur. batarya swap ederek kullanmaya devam etme özelliği alışkanlık yapar, öyle kablo takayımdı gece şarj olsun aman şarjı bitmesi derdi yok. bitince tak değiştir. 3 tane de renkli pad aldım amazondan. bütçesi olana, rahatlık arayana 5 yıl gider. alana hayırlı olsun başında paralansın

almak isteyip alamadığım kulaklık, nasıl anlatsana biraz 😭
benimde öyle herşeye paraya kıydım ama buna kıyamıyorum :) 1 numara bu 2 numara corsair max benim için

eski serisinin pro versiyonunu kullanıyorum dehşet bir şey ama çok pahalı

benimde öyle herşeye paraya kıydım ama buna kıyamıyorum :) 1 numara bu 2 numara corsair max benim için
ne kadardır kullanıyorsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000-5500 e düşmesini beklerken 8k olması

Geçen yıl Kasım'da 10k ya almıştım bana göre canavar bir kulaklık. Batarya değiştirme ve 2 batarya ile gelmesi en güzeli. Ayrıca oyunlarda ses kasmak içinde programında bulunan oyunlara göre profiller mevcut.

İyi fiyat (y)

Kullanan arkadaşlar rahatlığı nasıl. Nova 7 aldım sürücüleri kulağıma değiyordu ağrı yaptı kullanamadım iade ettim. Almayı düşünüyorum bunu rahat eder miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,365
Üyeler
187,499
Son üye
ersinkorunakli
Geri