..........
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
bu fiyata ben evine gelip seranat yaparim
Valla hocam maddi durumuna göre değişir, ben de bi düşündüm kablolu corsair void elite var değiştirsem mi diye ama sonra vazgeçtimHyperx cloud 2 kablolu var, sizce ondan buna geçilir mi? İkisini de kullanan varsa yardımcı olursa sevirinim. Cloud 2 ye resmen aşığım özellikle cs2 de her sesi duyuyorum mesafe fark etmiyor ancak kablosuz olsun istiyorum..
ben sana bekle diyordum acele ediyordun şimdi sen bana bekle diyorsun bakalım ne olucak lazSuper geliyor bekle kardeşim ben bekliyorum![]()
almak isteyip alamadığım kulaklık, nasıl anlatsana birazBana pek edermiş gibi gelmedi, alana hayırlı olsun ne diyelim ben hs80max ile memnunum
benimde öyle herşeye paraya kıydım ama buna kıyamıyorumalmak isteyip alamadığım kulaklık, nasıl anlatsana biraz![]()
ne kadardır kullanıyorsun hocambenimde öyle herşeye paraya kıydım ama buna kıyamıyorum1 numara bu 2 numara corsair max benim için
5000-5500 e düşmesini beklerken 8k olmasıbenimde öyle herşeye paraya kıydım ama buna kıyamıyorum1 numara bu 2 numara corsair max benim için
5 aydır max kullanıyorum memnunum.ne kadardır kullanıyorsun hocam